OVAN

LJUBAV: Danas imate genijalan plan kako privući pažnju jedne, Vama posebne osobe. Osjećate se posebno odvažno. Niste potpuno sigurni da li je ta osoba romantična. Budući da će Vam reći šta osjećaju prema Vama, nemojte se previše šokirati. Sa druge strane, ovo bi mogao biti najbolji razgovor koji ste imali u posljednjem periodu.

POSAO: Imate želju da putujete, i to ne samo u susjedni grad, nego i u druge strane zemlje. Drugačije razmišljate u ovom trenutku i odjednom želite otputovati na drugu stranu svijeta. Prilagodite svoje poslovne planove kako biste ispunili ovaj san ako je ikako moguće.

ZDRAVLJE: Ovo bi moglo biti odlično vrijeme da nabavite sve što Vam je neophodno. Imaćete koristi od trenutnog astralnog aspekta sve dok se znate da je cilj važniji od sile koja vlada.

Drugim riječima, ne možete uvijek dobiti ono što želite, ali ako pokušate, ponekad dobijete ono što Vam je neophodno. Dobijanje onoga što Vam je potrebno je teži dio, jer prvo morate znati šta je to što želite. Želje dolaze i odlaze. Razmislite o ovome dok vježbate.

BIK

LJUBAV: Potreban Vam je mali podsticaj kako biste se pokrenuli. Današnji dan Vam daje upravo to. Naići ćete na nekoga ko je veoma entuzijastičan da će biti naprosto nemoguće reći ne. Ta osoba je jako strastvena i neće prihvatiti ne kao odgovor. Ili krenite za njim ili ostanite tiu gdje jeste i gledajte šta će se desiti.

POSAO: Sukob zasnovan na lažima i zabludama koje su se pokrenule juče će se danas pogoršati. Laži koje ste izgovorili dovele su do većih laži i sada se nalazite u velikom problemu.

ZDRAVLJE: Izgledate kao da imate mnogo toga na umu, čak i kada nije tako! Ovo je dobar razlog da uključite jogu u svoju zdravstvenu rutinu. Joga je dobra za tijelo, ali je u osnovi dizajnirana da smiri um kako bi duh bio prisutniji.

Postoji mnogo vrsta joge, a jedna od tih će Vam zasigurno odgovarati. Ako želite istražiti više o tome, na internetu je dostupno mnogo videozapisa, samo ih pokušajte pronaći. Isprobajte, možda Vas čeka predivno novo iskustvo!

Nastavak na sledećoj strani…