OVAN

LJUBAV: Ukoliko ste dosadili svom partneru komentarima koji se tiču smisla života i univerzuma, onda današnja planetarna energija ukazuje da je pravo vrijeme za buđenje. Kada kažemo buđenje, mislimo u pravom smislu te riječi. Vaš partner će Vas naprosto obožavati i samim tim će željeti više vremena da provodi sa Vama.

KARIJERA: Počinjete sumnjati u promjenu koju ste nedavno napravili. Stvari ne napreduju tako brzo i lako kao što ste se nadali. Ne brinite se i ne odustajte. Nije vrijeme za povlačenje.

ZDRAVLJE I SAVJET: Trenutno osjećate pozitivnu energiju koju Vam planete šalju. Pozitivno razmišljanje je ključ korištenja ove energije. Ako postoji nešto u Vašem životu što treba promijeniti, onda naprijed i napravite neke promjene! Ako želite nešto reći, recite to!

Zamislite sebe u najboljoj varijanti i vodite se time. Svjesnost je najbolji način da ostvarite svoje snove. Poricanjem očiglednih činjenica ništa ne postižete. Preporučujemo Vam biljke poput boražine, verbene i žalfije za čišćenje organizma.

Nastavak na sledećoj strani…