OVAN

LJUBAV: Postoji nešto što Vas može približiti nekome. Tokom razgovora ćete otkriti da imate mnogo sličnih interesovanja, a samim tim ćete utabati put za nova dešavanja u budućnosti. Ako imate bilo kakvih problema o kojima trebate razgovarati, onda je najbolje da se prvo pozabavite sa tim kako ne biste imali razloga za brigu.

POSAO: Danas ćete biti isfrustrirani kada shvatite da ste ograničeni pravilima i metodama za koje smatrate da nisu prikladne za posao koji radite. Nemojte se bojati da razgovarate sa svojim nadređenima o ovom problemu, ali prije nego što to učinite potrudite se osmislite realan plan.

ZDRAVLJE I SAVJET: Potreba za realnim pogledom na život je univerzalna, ali za Vas to može biti posebno akutnno. Tokom Vaše potrage za tim, zapamtite da ne postoji zamjena za redovno vježbanje.

Cirkulacija krvi utiče na kvalitet Vaše kože. Koža takođe zavisi od toga koliko unosite vode u svoj organizma i ishrane koja obezbjeđuje obilje vitamina C. Kada se brinete o svojoj koži, osjećate se bolje, a to je nešto što može u potpunosti da promijeni Vaš stav!

BIK

LJUBAV: Razgovor je važan u donošenju odluka koje se tiču Vašeg ljubavnog života. Može doći do sukoba između želje da se sve odvija onako kako Vi želite i zahtijevanja određenih prava u okviru trenutnog odnosa sa partnerom ili uskraćivanja određenih informacija kako biste zadržali određeni stepen kontrole nad svojim partnerom. Najbolje je da kažete sve što Vam leži na srcu i da se time vodite.

POSAO: Danas niste raspoloženi kao inače, ali dobra vijest je da ćete svoj posao obaviti do kraja. Vaša efikasnost će biti na zavidnom nivou sve dok ste skoncentrisani na zadatak koji radite.

ZDRAVLJE I SAVJET: Vi mislite da je prijateljstvo najvažnija stvar u životu, a ako je to istina, morate biti veoma oprezni po pitanju toga ko su Vam prijatelji. Međusobna komunikacija će biti znatno bolja ukoliko zadržite svoje misli za sebe dok ne osmislite pravi način da se izrazite.

Pokušajte razmišljati o svojim problemima dok radite vježbe u teretani i fokusirajte se na ono što zaista želite da kažete nekome dok to radite. Istina će sama od sebe izbiti na površinu.

Nastavak na sledećoj strani…