OVAN

LJUBAV: Danas ćete imati priliku da istražite svoj odnos sa partnerom u novom svjetlu. A ako tražite partnera, nemojte ići na mjesta na koja inače idete, jer možete propustiti fantastičnu priliku na drugoj strani grada. Bilo bi bolje da posjetite mjesta koja imaju alternativan pogled na život, ili se pak pridružite grupi koja je povezana sa traganjem za duhovnim mirom.

POSAO: Ponekad poželite da možete raditi svoj posao u potpunoj izolaciji, neometano od strane drugih. Nažalost, danas sigurno neće biti tako. U stvari, situacija će biti sasvim suprotna i zato, ne pokušavajte da se sakrijete od ljudi. Neće Vam uspjeti.

ZDRAVLJE: Osjećate disbalans zbog današnje planetarne konfiguracije. Vaš uobičajni način rješavanja problema danas ne funkcioniše. Ovo je samo privremeno! Komunikacija je danas dosta izazovnija.

Ne odustajte od svoje redovne fizičke rutine tokom ovog peridoa jer to je ono što će Vas držati na pravom kursu. Pokušajte prihvatiti da Vam nije baš sve po volji i držite se redovniđog rasporeda.

BIK

LJUBAV: Danas će Vam prijati odmor od svakodnevnice kao i promjene koje idu uz to. Ako je Vaš odnos sa partnerom trenutno u disbalansu, zašto se ne biste potrudili i osmislili neku avanturu u koju možete zajedno ići. Uradite zajedno nekoliko stvari koje će vam vratiti sjaj u oči. Izađite i zabavite se.

POSAO: Sreća je na putu bez obzira da li svjesno tragate za njom ili ne. Samim tim što ste danas sami, automatski ćete privući sretne i korisne ljude. Danas će se roditi novi odnos sa nekim, odnos od kog ćete imati jako puno koristi.

ZDRAVLJE: Sa današnjim planetarnim poravnanjem ćete se više fokusirati na sebe, ali pokušajte da ne budete pretjerano samokritični. Današnja energija stavlja fokus na Vaše tijelo i šta god radili, pokušajte da ne kritikujete sebe previše!

Bez obzira na to koliko imate godina, trebalo bi da počnete da razgovarate sa blagim tonom, fokusiranim na pozitivno i, iznad svega, ohrabrite sebe. Nemojte se prepustiti negativnom razmišljanju no se prepustite se pozitivnoj akciji!

BLIZANCI

LJUBAV: Danas ćete imati priliku da iskusite pravu romantičnu avanturu. Ako ste slobodni i tražite partnera, onda imate više šansi, pogotovo ako ste u mogućnosti da odete u teretanu ili se bavite bilo kojim sportskim aktivnostima. Obucite svoju najzavodljiviju sportsku opremu i prije nego što budete svjesni situaciju, imaćete pred sibom veliki izbor potencijalnih partnera. Birajte mudro

POSAO: Imate osjećaj da Vas je blizak prijatelj na neki način iznevjerio. Sagledajte situaciju pažljivije i vidjećete da to nije baš tako. Ova osoba je samo ono što jeste. Njihovi postupci zapravo nemaju nikakve veze sa Vama.

ZDRAVLJE: Današnja planetarna energija Vam daje priliku da svoje misli pretvorite u stvarnost. Ako sebe vidite kao trkača dugih maratona, ali nikada niste trčali duže od par kilometara, otrčite do najbliže prodavnice sportske opreme i pogledajte šta imaju u ponudi.

Potrudite se da ugodite sebi kada su u pitanju nova područja koja želite istražiti. Vi ste jedina osoba na svijetu koju treba da impresionirate samim tim što ćete pomjerati svoje granice.

RAK

LJUBAV: Nećete postići nikakav napredak u ljubavnim odnosima ukoliko ste uporni kada je Vaše ponašanje u pitanju. Danas ste na prekretnici i želite promijeniti par stvari, pa i način odjevanja na poslu. Iako Vas sama pomisao na ovo užasava, možda ćete se ipak predomisliti kasnije, kada Vas određena osoba, koja Vam se inače dopada, napokon primijeti i nađe vremena da Vas bolje upozna.

POSAO: Vaš šarm i slatkorječivost će Vam otvoriti bilo koja vrata kroz koja želite da prođete. Prštite od energije. Bez imalo napora smišljate najbolje šale. Vaš stav čini da se svi oko Vas osjećaju dobro. Ovo znači uspjeh.

ZDRAVLJE: Današnje planetarno poravnanje Vam šalje energiju koju Vam vrlo često nedostaje. Danas ste dosta osjetljiviji, vitalniji i skloniji ispadima! Kada počnete da izražavate svoje emocije, imajte na umu da Vam redovan raspored fizičkih aktivnosti može pomoći da upravljate svojim emocionalnim stanjem koje nije Vaše svakodnevno stanje.

Uživajte u ovom tranzitu, ali pokušajte izbjeći da kažete nešto zbog čega biste kasnije mogli požaliti tako što ćete ispustiti dio energije kroz redovne vježbe.

LAV

LJUBAV: Nešto u Vama djeluje drugačije, ali u isto vrijeme ste jako privlačni. Bez obzira na razlog zbog kog Vam srce ubrzano lupa, budite uvjereni da postoji osoba koja želi sve da podijeli sa Vama. Izađite na večeru i razgovarajte, radite ono što Vam srce želi. Ovo ste Vi u svom najboljem izdanju.

POSAO: Oduprite se porivu da čistite i organizujete sve što Vam je na vidiku, uključujući stolove i radni prostor drugih ljudi. Jednom kada počnete sa čišćenjem, biće Vam teško zaustaviti se i propustićete bitne stvari koje se dešavaju.

ZDRAVLJE: Nije svaki dan osmišljen da bude stresan. Ponekad poželite da ste u nekoj utopiji. Dišite duboko, opustite se i razmotrite sve opcije koje imate. Učinite nešto dobro za svoje zdravlje pripremajući se za predstojeći period! Pijte vodu, planirajte obroke unaprijed, izađite vani i vježbajte. Ne očajavajte, dobra vremena su pred Vama!

DJEVICA

LJUBAV: Ako ste u vezi, odvojite vreme da isprobate drugačije stvari. Imaćete priliku da se zabavite. Odvojite vrijeme za razgovor i saslušajte jedno drugo, onako iz srca. Smijte se i ponovo otkrijte onu iskru koja je bila supavana u posljednje vrijeme.

POSAO: Iskoristite sve kontakte koje imate. Iskoristite sve svoje resurse. Iskoristite svoj šarm i duhovitost kako biste dobili to što želite. Moć je u Vama. Sve što treba da uradite je da prihvatite ovu energiju i iskoristite je u svoju korist. Raspoloženje Vam je odlično i sve teče po planu.

ZDRAVLJE I SAVJET: Vaš nivo energije može biti ispod normalnog, ali se i dalje osjećate uzbuđeno zbog zdravog života. Današnji aspekt traži od Vas da se fokusirate na svoju ishranu, u ovom trenutku bi Vam posebno moglo koristiti svježe povrće i supe.

Pokušajte izbalansirati svoju ishranu uvođenjem povrća i ribe kao zamjene za ugljikohidrate i meso. Redovno vježbajte čak i ako to znači samo istezanje na podu dnevne sobe!

VAGA

LJUBAV: Budite spremni na dašak romantike i avanture. Očekujte neočekivano, i nemojte se iznenaditi ako Vam neko ponudi egzotičnu avanturu. Ovo je pravo vrijeme da proširite svoje vidike, stoga budite spremni otići na daleka mjesta sa svojim partnerom. Očekujte da se vaš odnos promijeni na bolje!

POSAO: Ne pokušavajte da se pretvarate da ste neko ko niste ili da znate nešto što ne znate. Bićete u iskušenju da se upustite u razgovor o kojem jednostavno ne znate ništa. Priznajte da je tako umjesto da se pretvarate da sve znate.

ZDRAVLJE: Današnja energija će Vam pomoći da poboljšate svoje stanje kroz fokusiranje pažnje na to kako Vaše emocije utiču na Vašu spremnost da donosite prave odluke. Svakog dana imate uspone i padove u vezi sa ishranom i drugim izborima koji utiču na Vaše tijelo.

Postoje trenuci kada želimo da vježbamo i trenuci kada želimo ležati na kauču i gledati TV (ili slično). Ljudska bića nisu roboti i mi se ponašamo na osnovu emocija. Budite svjesni ovih promjena svaki dan.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ako u svoj ljubavni život možete uključiti više avanturističkih dešavanja i naučite kako na pravi način eksperimentisati sa novim stvarima, otkrićete na koji način možete povratiti energiju. Bićete ohrabreni da podijelite svoje emocije na zabavan način. Pokušajte zajedno raditi stvari koje inače ne biste radili. To bi moglo promijeniti vašu vezu na bolje.

POSAO: Pošto ste jako poštena i iskrena osoba, očekujete da i drugi budu iskreni prema Vama. Nažalost, to nije uvijek tako, a pogotovo danas. Čini se da ne možete uvijek vjerovati ljudima oko sebe. Budite na oprezu. Možete biti prevareni ako ne budete oprezni.

ZDRAVLJE: Sumnja nije nužno loša stvar, pogotovo kada su fizičke aktivnosti u pitanju. Ne morate raditi olimpijsku verziju bilo kog sporta, nego radite po malo svaki dan.

Bolje ćete spavati i osjećaćete se bolje ako svaki dan po malo vježbate. Na kraju krajeva, to je ono što Vaše tijelo zaslužuje. Još jedan oblik zahvalnosti koji možete pokazati svom tijelu jestw da pijete najmanje 8-10 čaša vode svaki dan.

STRIJELAC

LJUBAV: Vaš partner je u zanimljivoj fazi danas. Metaforičan je, ideološki posmatra stvar, ali je i vrlo nekonvencionalan. Upoznaćete potpuno novu stranu njegove ličnosti, a otkrićete i neke zanimljive stvari o tome ko se zaista krije iza te maske. Izađite napolje i radite zajedno neke nove i drugačije stvari koje će vas još više zbližiti.

POSAO: Ne birinite se, bez obzira na sve. Danas ćete imati poteškoća u odnosu sa ljudima ako se budete nervirali. Vjerujte da ćete postići više ako se smijete i šalite sa ljudima umjesto da budete ozbiljni i uznemireni oko svega.

ZDRAVLJE: Bili ste biti ogorčeni što ovih dana niste imali dovoljno prostora i vremena za sebe. Ne brinite se, jer ti dani su iza Vas. Shvatite potrebe svoga tijela ozbiljno i pazite na to kako se odnosite prema njemu! Potrudite se da spoznate pravi balans u odnosu hrane i tečnosti koje unostie u svoje tijelo. Divite se svojim mišićima dok vježbate u teretani.

JARAC

LJUBAV: Očekujte promjene u vašoj vezi, posebno u pogledu granica koje ste sebi postavili. Vjerovatno postoje određene stvari koje ćete raditi kao par, a neke ne. Današnji dan donosi priliku da odete korak dalje od ograničenja koja ste sami postavili i počnete istraživati nove dimenzije i nove mogućnosti za vašu zajedničku budućnost. Usudite se da probate nove stvari!

POSAO: U skladu ste sa današnjom energijom za Vas sve ide po planu. Odnosi sa drugima su naglašeni, a komunikacija sa kolegama je veoma produktivna. Postići ćete mnogo toga danas.

ZDRAVLJE: Put do stabilne veze sa svojim tijelom jeste put kroz otvorenu komunikaciju sa svojim unutrašnjim bićem. Morate biti otvoreni prema dijelu Vas koji želi da stvari budu savršene i dajte mu do znanja kada je previše zahtjevan!

Sve što treba da uradite jeste da svaki dan odvojite minimum vremena za seve. Nekoliko čaša vode više, kratka šetnja, salata ili svježe povrće na dnevnoj bazi. Negativna slika o sebi postaje previše za Vas.

VODOLIJA

LJUBAV: Ako tražite partnera, onda bi danas prva stanica mogla biti Vaš garderober, gdje bi bilo dobro da izbacite ili poklonite odjeću koju više ne nosite. Bićete u potrazi za novim i uzbudljivim odjevnim kombinacijama, ali nemojte kupovati ništa zbog čega se nećete osjećati kao da izgledate kao milion dolara. Promjena će napraviti veliku razliku u Vama i na Vama.

POSAO: Danas će sve trajati duže nego što očekujete. Najvjerovatnije je to zato što će odnosi sa drugima uključivati četiri puta više komunikacije nego što je potrebno. Štaviše, imaćete potrebu da se sukobljavate prije nego što donesete konačnu odluke

ZDRAVLJE: Dobro bi bilo da prihvatite neprijatnu energiju koju osjećate da se dešava u Vama i da vežbate da je izbacite iz sebe. Osjećaj žudnje i pažnje koji stvara današnji aspekt može probuditi perfekcionistu u Vama i učiniti da se osjećate kao da vodite gorku svađu sa samim sobom. Poenta je da izbacite napetost iz svog tijela i samim tim iz svog uma. Ako tu energiju ostavite netaknutom, samo će Vam zatrovati um i učiniti da se osjećate loše.

RIBE

LJUBAV: Možda je vrijeme da pokušate sa nekonvencionalnijim pristupom kada je ljubav u pitanju. Vi ste pojam stila i elegancije, ali ste zapali u kolotečini u pogledu svog imidža. Dotjerajte se, obucite nešto neobično, pa makar i iz zabave i posmatrajte šta će se dogoditi. Vaša popularnost bi mogla dostići svoj vrhunac.

POSAO: Osjetićete snažnu povezanost sa ljudima oko sebe i to će utabati put za bolje odnose na poslu. Komunikacija je odlična i uvidjećete da što više pričate, to ćete osjećati veću povezanosti sa ljudima oko sebe.

ZDRAVLJE: Vas smatraju za jako intenzivnu osobu, ali to nije nužno slučaj sa svakom osobom ovog znaka! Intenzitet Vašeg znaka se možda uopšte neće manifestovati u Vašoj ličnosti. Ovisno o Vašem individualnom horoskopu, posjedujete intenzivnu fizičku energiju.

Blokirana energija može uzrokovati ozbiljne probleme u svim oblastima Vašeg života. Postoje mnoge metode koje se bave blokiranom energijom: kineska medicina, joga i kiropraktika su samo neke od njih.