OVAN

LJUBAV: Mnogo toga se dešava. Osjećate se kao da ste na vrhu svijeta i želite reći jednoj osobi šta osjećate prema njoj i koliko joj se divite. Jedina stvar koja bi mogla uzrokovati problem jeste višak entuzijazma u Vama, što može uticati na tu osobu. Pokušajte biti nježniji u svom pristupu.

POSAO: Doživjećete užasan sukob sa nekim ko ima suprotno mišljenje od Vašeg. Ova osoba kao da živi svoju fikciju. Slušajte sebe umjesto da Vas tuđa pogrešna razmišljanja izbace iz takta.

ZDRAVLJE : Nemoguće je samostalno zadovoljiti sve svoje potrebe i znatiželje, jer smo kao ljudska bića zavisni jedni od drugih. Ali možete približno udovoljiti sebi tako što ćete upravljati vlastitim zdravljem. Zdravlje nije samo prevencija bolesti.

Različite metode koje se bave pravilnom ishranom i redovnim vježbanjem pomažu da život bude lakši. Današnja astralna energija Vas podstiče da se brinete o sebi. Dosegnite vrhunac svog zdravlja!

BIK

LJUBAV: Današnja planetarna konfiguracija unosi u Vaš život dodir strasti za kojim ste dugo žudjeli, ali se niste usudili da se nadate. Sve što trebate učiniti je da budete svoji, jer postoji neko ko će Vas voljeti baš zbog toga kakvi ste. Bez obzira na vaš prvi susret, očekujte samo najbolje iz tog odnosa.

POSAO: Saradnja će biti ključna tema. Možete biti sigurni da će komunikacija sa drugima teći izuzetno dobro. Kolege su na istoj talasnoj dužini kao i Vi i samim tim i posao podnosite lakše. Posegnite za samim vrhom.

ZDRAVLJE: Prirodno je da želite učiniti pravu stvar. Međutim, nije uvijek lako znati koja je prava stvar! Današnja planetarna energija Vam omogućava da istražite šta Vam odgovara.

Na Vama je da postavite ograničenja u pogledu onoga što jedete i evo nekoliko smjernica koje će Vam pomoći: kosti i koža, kosa, zubi, nokti, unutrašnje uho i koljena su dijelovi tijela koji trebate hraniti morskim povrćem poput algi. Pokušajte se upoznati sa specifičnostima zdrave ishrane!

Nastavak na sledećoj strani…