Foto:istock

Pročitajte astro proghnozu za petak, deseti juni 2022. godine:Lav nikako da nađe zajednički jezik,Jarcu nesporazumi..

Ovan

Posao: Planetarni aspekti aktiviraju teme inostranstva, putovanja, ali i stručnog usavršavanja. Ovaj period pruža vam šansu da na taj način ostvarite korak naprijed u karijeri.

Ljubav: Nalazite se pred izazovom da uđete u tajnu ljubavnu vezu sa osobom koja nije slobodna.

Zdravlje: Pojačan apetit, obratite pažnju na kilograme.

Bik

Posao: Početak rada na novom radnom mjestu ili na novom projektu može obilježiti ovaj dan. Moguće je zastoj u prilivu finansija.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom danas može da obilježi burna rasprava, ali će se situacija brzo smiriti. Neko od vas moraće da popusti.

Zdravlje: Opustili ste se, vrijeme je da se aktivirate.

Blizanci

Posao: Lako može doći do usporavanja tempo vašeg poslovanja. Prvo bi trebalo da završite ono što ste ranije započeli.

Ljubav: Slobodnim Blizancima predstoji sudbinski susret i početak nove ljubavne veze.

Zdravlje: Stomačni problemi, kao posljedica nervoze i napetosti.

Rak

Posao: Postoji mogućnost da započnete poslovnu saradnju sa novim saradnicima i nastavite rad na nekim ranije započetim projektima.

Ljubav: Ozbiljno razmišljate o svojoj vezi sa partnerom i želite da pređete na novi nivo kvaliteta, kao što je početak zajedničkog života.

Zdravlje: Povišena temperatura.

Lav

Posao: Očekuje vas uspjeh u saradnji sa stranim kompanijama i mnogo češća putovanja nego ranije. Uspješno ćete riješiti neki pravni problem.

Ljubav: Postoji velika mogućnost da dođe do nesporazuma sa partnerom jer povremeno kao da govorite različitim jezicima. Neophodan je kompromis.

Zdravlje: Hormonski disbalans.

Djevica

Posao: Očekuju vas nesporazumi u poslovnoj komunikaciji. Obratite pažnju na sve detalje u ugovorima i dokumentaciji koju budete potpisivali.

Ljubav: Danas vam planete pružaju podršku da prevaziđete problem u vezi sa partnerom i krenete u mirnije vode.

Zdravlje: Naginjete anksioznosti.

Vaga

Posao: Nalazite se u periodu kada su promjene na poslovnom planu veoma izvjesne. Moguć je prekid jedne saradnje, ali vas ubrzo očekuje uspostavljanje nove.

Ljubav: Period katarze u odnosu sa partnerom donosi vam priliku da riješite stare nedoumice i sve ono što vam smeta u njegovom ponašanju.

Zdravlje: Upala desni.

Škorpija

Posao: Sad je kucnuo vas čas kada možete da ostvarite veliki korak naprijed u karijeri. Priliv finansijskih sredstava sa više strana.

Ljubav: Preokret na ljubavnom planu i promjena u kvalitetu veze može se sastojati u vašoj odluci da počnete da živite zajedno sa partnerom.

Zdravlje: Jaka prehlada, upala krajnika, grla.

Strijelac

Posao: Ključ uspjeha tokom ovog dana sastoji se u poštovanju prioriteta. Strogo se pridržavajte unaprijed zacrtanog plana, jer vam neki detalji mogu odvući pažnju.

Ljubav: Strijelčevi koji su nezadovoljni u vezi, danas mogu da pribjegnu rješenju po sistemu “ili-ili”. Mogući su raskidi.

Zdravlje: Provjerite urogenitalni sistem.

Jarac

Posao: Budite oprezni jer postoji mogućnost nesporazuma u komunikaciji sa poslovnim saradnicima. Očekuje vas uspjeh kroz privatan biznis.

Ljubav: Ukoliko ste dugo prećutkivali neku nepravdu, pod ovim aspektima to može da kulminira u vidu burne rasprave. Moguć je čak i raskid.

Zdravlje: Više se odmarajte.

Vodolija

Posao: Nekoliko poslovnih ponuda ili rad na paralelnim projektima može vas izložiti velikim naporima. Definišite svoje prioritete.

Ljubav: Očekuje vas veliki broj prilika na ljubavnom planu, ali i povratak bivše ljubavi. Sada oboje znate šta možete da očekujete jedno od drugog.

Zdravlje: Spazam mišića.

Ribe

Posao: Očekuju vas važni poslovni pregovori, kao i mogućnost veoma unosne saradnje sa inostranstvom. Unaprijeđenje finansijske situacije.

Ljubav: Između vas i partnera kao da se stvorila distanca i kriza povjerenja. Otvorenim razgovorom otklonite sumnju.

Zdravlje: Preforsirali ste organizam. Potreban vam je odmor.