Za ova dva psa jedna naizgled obična šetnja u prirodi dovela je do veoma zanimljivog i iznenađujućeg susreta koji možemo nazvati i ponovnim porodičnim okupljanjem.

Libi Pinčer podelila je na mrežama fotografije koje joj je poslao otac na kojima se dva psa srdačno grle. Naime, njen otac izveo je njihovog psa Montija u svakodnevnu šetnju, ali u jednom trnutku u susret njima naišao je pas iste rase i ništa ne bi bilo toliko neobično da oni nisu pojurili jedno drugom u susret i počeli da se grle.

Nakon toga, vlasnici su počeli da razgovaraju o svojim ljubimcima i otkili da su oni zapravo iz istog legla i da su razdvojeni kada su ih usvojile različite porodice. Ono što je takođe zanimljivo je da je jedan pas potpuno crn, dok je drugi beo.

dirljivi susret, petface

U Montijevom i Rozinom leglu bilo je 6 pasa, ali Monti i Rozi su posebno bili vezani, uvek su bili zajedno. Rozina vlasnica kaže da je njihov susret bio veoma dirljiv, naročito zbog činjenice da se nisu videli bar 10 meseci.

Rozi je bila miran psić koji je sedeo u jednom uglu, što je negde presudilo u odluci njenih vlasnika da je uzmu. Nakon nekih komplikacija oko njenog preuzimanja, ona je privremeno bila kod Montijevog vlasnika jer su oni, između ostalog, imali i rezervisan odmor.

dirljivi susret, petface

Posle ovog dirljivog susreta njihovi vlasnici odlučili su da ih češće dovode da se druže, a čak žele i da im organizuju zajedničku proslavu rođendana.

izvor: boredpanda.com