Kada pogledate fotografije Denisa Vašurina, rekli biste da je dečak. Zapravo, ovaj čovek ima 33 godine, ali zbog nepoznatog medicinskog razloga ovaj Rus je prestao da raste u 14. godini života. I ne samo da raste, već i da, barem fizički, stari.

Na osnovu njegovog izgleda, mnogi misle da je “klinac” od 14, 15 godina, i upravo zato Denis kaže da voli što živi u selu blizu Krasnojarska, gde ga svi poznaju i ne mora ljudima stalno da objašnjava koliko ima godina.

Možda biste rekli da njegov izgled ima određenih prednosti, ali suočio se i sa nekim ne baš prijatnim situacijama. Na primer, jednom su ga policajci zaustavili dok je vozio i nisu verovali da im je dao pravu vozačku dozvolu.

Iako ne raste i fizički ne stari, a ima i prilično dečji glas, Denisovo unutrašnje stanje organizma jer drugačije, odnosno, kako sam kaže, leđa ga bole baš kao čoveka u tridesetima.

Da se ne bi suočavao sa brojnim potencijalno neprijatnim situacijama, ovaj mladi čovek želi da ostane u svom rodnom mestu, a da čitavu situaciju lakše prihvati pomaže mu i devojka, koja mu je najveća podrška.

(MONDO)