Foto:unsplash

Očekuju nas strastvene i senzualne iskre 14. februara na Dan zaljubljenih

Februar je mjesec ljubavi, nježnih emocija i romantičnih vibracija. Očekuju nas strastvene i senzualne iskre 14. februara na Dan zaljubljenih.

U vazduhu vladaju emotivnost, osjećajnost i senzualnost, a energija Mjeseca donosi zadovoljstvo, dok Venera u Jarcu otvara srce za neke lijepe promjene.

Saznajte koja će 3 horoskopska znaka imati sreće na Dan zaljubljenih:

Bik

Seksualna energija će biti pojačana. Zemljana energija Jarca učiniće vaš ljubavni život stabilnijim, tako da ne morate da brinete o velikim promjenama tokom ovog perioda.

Ako ste slobodni, ovo je možda pravo vrijeme da istražite svoje mogućnosti. Međutim, ako ste u vezi, ovo je period za eksperimentisanje u spavaćoj sobi.

Konjukcija planeta romanse Venere i planete moći Marsa donosi mnogo strasti. Komunikaciaj će biti sjajna, razgovori mogu otkriti neke nove uvide.

Blizanci

Vaša sposobnost da se mijenjate i prilagođavate je ono što vam pomaže da budete pozitivni. Na Dan zaljubljenih izbjećićete napetost, a imaćete i nevjerovatno samopouzdanje zahvaljujući Mjesecu u samouvjerenom Lavu koji se kreće ka vašoj trećoj kući.

Ovo će vam dati samopouzdanje koje vam je potrebno da poboljšate svaku situaciju na romantičnom planu. Ako ste slobodni, vaš šarm i harizma može privući sjajne ljude.

Sa druge strane, ako ste u vezi, osjećaćete se još više povezani sa svojim partnerom. Na početku dana stvari možda neće izgledati tako jednostavne, ali vaša prirodna energija pomoći će vam da lakše upravljate raznim situacijama.

Mjesec u znaku Lava biće podsjetnik da se sjetite razloga zašto treba da budete zahvalni i radosni. Ovo će vas podstaći da budete kreativni čak i u nekim frustrirajućim trenucima.

Škorpija

Da li ste spremni za intimnu transformaciju? Ne samo da će Jupiter (planeta sreće i obilja) ovog dana biti blagonaklona prema vama, već će to biti i prilika da uživate u svim dobrim promjenama koje ste do sada manifestovali u svom ljubavnom životu.

Ako ste slobodni, Dan zaljubljenih može to da promjeni. Međutim, ako ste u vezi, stvari u spavaćoj sobi mogu postati bolje, a to će donijeti pozitivne promjene i u budućnosti.

Pošto je Jupiter u vašoj petoj kući, doživjećete mnogo slavlja za Dan zaljubljenih.

Možete pripremiti pravu romantičnu zabavu. S obzirom da je Uran u vašoj sedmoj kući, moguće je da vas očekuje iznenađenje.