Kler Tornhil (36) i Džastin Rupl (38) iz Sijetla upoznali su se na fakultetu i postali najbolji prijatelji. Ali, Džastin je 2006. godine upoznao Keti Rupl (39) i počeli su da izlaze. Nakon vjenčanja 2013. godine, Džastin i Keti su razgovarali o tome šta žele od njihove veze. Keti je tada priznala da želi da istraži svoju biseksualnu stranu i spomenula njegovu prijateljicu Kler Tornhil koju je smatrala veoma privlačnom. I nakon sedam godina razgovora o toj temi, odlučili su da pitaju Kler za vezu u troje.

 

“U početku mi je to bilo iznenađenje jer me nikad prije niko nije pitao tako nešto. Uprkos tome, njihovo pitanje je bilo dobrodošlo jer sam uvijek voljela i žene i muškarce”, ispričala je Kler za Mirror.

Oni su sada u vezi i kažu kako se ona svodi na timski rad, komunikaciju i dijeljenje ciljeva i hobija. Iako su ih prijatelji i porodica podržali u tome, povremeno dobijaju negativne komentare na društvenim mrežama i u javnosti.

 

“Kao ljudi, sposobni smo voljeti više ljudi u potpunosti, a da ne umanjimo ljubav koju imamo prema bilo kojem pojedincu i izuzetno smo srećni što smo se pronašli. Ponosni smo na naše partnerstvo i želimo da drugi znaju da ne morate osjećati stid zbog toga što jednostavno volite ljude”, kaže Kler.

 

Iako ponekad imaju osjećaj ljubomore, kažu da o svojim osjećajima razgovaraju kao grupa.

“Ljubomora je ljudska emocija i lagali bismo kad bismo rekli da se to ne dogodi. Kad se dogodi, odmah to podijelimo i o tome razgovaramo kao grupa, u kojoj nikada ne negiramo nijednu emociju”, objasnila je Kler.

Trenutno žive zajedno i kažu da su uzbuđeni zbog svoje budućnosti.