ednojajčane bliznakinje Ana i Lusi Desinkve poznate su kao “najsličnije blizanke na svijetu” i međusobno dijele sve, a nedavno su u australskoj TLC emisiji Extreme Sisters otkrile i da se obje očajnički žele udati za zajedničkog ljubavnika.

Međutim, tim  zakon još ne dopušta.

“Od malena imamo dogovor da ćemo se udati za istog muškarca i da ćemo obje s njim imati djecu, nadam se istovremeno”, objasnila je Lusi koja već par godina osim sa svojom identičnom blizankinjom Anom živi i s njihovim zajedničkim momkom, Benom Bjorneom.

“Dijeljenje momka za nas znači da ćemo zauvijek biti zajedno”, dodala je i objasnila kako među njima nikad nema ljubomore jer “kad Ben poljubi Anu, odmah će poljubiti i nju”.

Sestre koje žive u Pertu u zapadnoj Australiji kažu da su automehaničara Bena upoznale još 2012. godine, i odmah se obje zaljubile.

“Bile smo iskrene prema njemu i rekle smo mu da nas može imati obje ili nijednu, jer dolazimo ‘u paketu'”, rekla je Luci, a Ben se, naravno, nije protivio.

“Budući da i sam ima brata blizanca, dvojajčanog, od početka je shvatao našu povezanost”, dodala je sestra, ali ih je i dalje, kaže, brinulo “hoće li ih on doživljavati kao trofej”. Znale su, dodala je Ana, da je većini momaka veza s bliznakinjama “zabavna”, pa su se morale uvjeriti da to nije slučaj i s Benom.

Nakon što su neko vrijeme svi skupa izlazili, Ben je prošao njihov test i godinu dana kasnije se uselio kod dvije sestre i njihove mame, prenosi The Sun.

“Tretira nas potpuno jednako. Ako poljubi Anu, poljubi i mene odmah nakon toga i drži nas obje za ruke kad smo vani”, objasnila je Lusi koja kaže da svi troje spavaju u istom krevetu, ali se njih dvije s Benom ipak seksaju odvojeno.  Poligamija je inače u Australiji zabranjena još 1961. godine Zakonom o braku, pa će sestre još neko vrijeme sigurno s Benom živjeti “u grijehu”.

(Večernji list)