Ruska influenserka Marina Balmaševa zaintrigirala je javnost kad je objavila informaciju da je svog supruga zamenila njegovim 21-godišnjim sinom, sa kojim čeka dete. Ona je otkrila i da se podvrgla plastičnoj hirurgiji kako bi bila što privlačnija novom mužu.

Marina je bila udata za Alekseja Ševirina (45), a novog muža Vladimira Ševirina zna od njegove sedme godine. Aleksej sada brine o njihovo petoro usvojene dece.

Ruska blogerka hrabro je odlučila da sa svojih pola miliona pratilaca na društvenoj mreži Instagram podeli fotografije kako je izgledala nekad, a kako izgleda sada, nakon navodnih operacija. Ona se navodno podvrgla zahvatu uklanjanja kože nakon velikog gubitka kilograma, a takođe je radila i “podizanje” kože lice i vrata, podizanje i zatezanje kapaka, a dodala je i botoks u čelo.

– Kako čovek može da se promeni. Na fotografijama “pre” imam 32-33, a u februaru ću imati 36 godina. Ljudi mi govore da se šminkam zbog svog mladog muža. Ali, postoji jedna stvar – zaljubio se u mene sa svim mojim ožiljcima od plastičnih operacija, celulita i viška kože – napisala je Marina na društvenim mrežama.

Njen bivši muž, otac njenog sadašnjeg supruga žalio se kako mu je zavela sina.

– Pre nje nije imao devojku. Nije ih bilo sramota da imaju odnose dok sam ja u kući. Oprostio bih joj varanje, da nije moj sin u pitanju. Trčala je u njegov krevet iz naše spavaće sobe, dok sam ja spavao. Nakon toga bi legla pored mene, kao da se ništa nije desilo – govorio je Aleksej za medije.

Marina je svojim pratiocima otkrila i da li se kaje što je rasturila porodicu.

– I da i ne. Bilo me je sramota, ali nisam želela da se vratim bivšem. On je dobra osoba i otac naše dece. Kako su deca prihvatila promene? – Apsolutno mirno. Šta imam danas? – Udata sam, preselila sam se u veći grad. Volim i voljena sam. Imaćemo dete, možda i više dece. Nadam se stabilnom braku, ali to nas nije sprečilo da sklopimo predbračni ugovor, tako da sve ostaje na moje ime, u slučaju razvoda. Zašto? – Zato što ja nisam njegov sponzor – navodi influenserka.

Marina se porodila pre nekoliko dana, a pre nekoliko meseci komentarisala je kako očekuje pomoć od Vladimirove majke.

– Imam zanimljivo iskustvo s obzirom na to da je moja bivša svekrva bila i bivša svekrva moje sadašnje svekrve – zaključila je ona.

 

Kurir.rs/Dailymail/S.M.