MARIA KHVOSTANTSEVA (22) iz Rusije za lokalne je medije otkrila s kakvim se odvratnim komentarima suočava jer njena beba ima ogroman madež preko gotovo cijelog tijela.

“Dobivam hrpu poruka i telefonskih poziva od stranaca koji me vrijeđaju i govore mi da bih trebala ubiti svoje dijete. Jedna žena me nazvala i rekla mi da je bacim pod vlak”, prenosi njene izjave Daily Mail.

Šestomjesečna beba Vika iz ruskog grada Kurgana dobiva toliko uvreda i prijetnji da je nakon majčinog intervjua reagirala i policija.

“Kad se tek rodila, babica me pitala: ‘Što joj je, je li prljava?’ Onda ju je polušala očistiti maramicom. Pedijatar mi je rekao da bih je trebala dati u sirotište. Ljudi na ulici upiru prstom u Viku i smiju nam se. Jako me to pogađa”, rekla je Maria.

Prošlog je mjeseca pokušala krstiti djevojčicu u Pravoslavnoj crkvi, ali svećenik je to navodno odbio.

“Svećenik je nije htio dodirnuti. Mislio je da je zarazna”, rekla je mama.

Dodala je da bebu rijetko vodi van jer je želi zaštiti od okrutnosti drugih ljudi.

“Moja beba je predivna i svi je u obitelji jako volimo. Moj sin kaže da je Viku poljubilo sunce”, rekla je.

Pokrenuta je policijska istraga, ali i istraga protiv svećenika koji je odbio krstiti malenu.

“Planiramo provesti unutarnju istragu ovog incidenta. Svećenik će se morati suočiti s disciplinskom kaznom ako je to istina. Siguran sam da će bebu krstiti ako to majka ponovo zatraži”, rekao je prošli mjesec glasnogovornik Pravoslavne crkve u Kurganu.

 

Izvor:index.hr