Vladavina Jarca, znaka kojeg krasi velika ambicija i težnja prema uspjehu počela je 22. decembra i trajaće do 19. januara. U nastavku vam donosimo karakterne crte žena rođenih u ovom znaku.

Žena Jarac je pravi predstavnik jedne alfa žene. Ona je sretna tek kada postigne svoje ciljeve. Brižno i uporno ide ka njima. Veoma je organizovana i strpljiva. Sve shvata ozbiljno i kod nje nema šale sa poslovnim i privatnim obavezama.

Veoma je praktična, neustrašiva i odlučna i u životu uvijek zna šta želi. Žena Jarac se definitivno odlikuje po svojoj ambicioznosti i disciplinovanosti.

Veoma ambiciozno pristupa svojim željama i ciljevima i kod nje ne postoji riječ odustajanje.

Ona nikako nije sanjar, već žena koja črsto stoji na zemlji i stvarnost vidi onakvu kakva jeste, pokušava uvijek iz nje da izvuče najbolje.

Ona je nevjerovatno jaka žena koja se uvijek čvrsto na nogama bori sa svim problemima i nedaćama.

Iza maske hladne i nedostižne žene krije se nježna osoba puna humora. Takođe, veoma je tvrdoglava.

Otkrijte još po nešto o ovoj super ženi!

Kakva je u vezi

Za ovu ženu ljubav je i te kako ozbiljna stvar. Ona nikako nije tip koji se lako zaljubljuje, a ljubav na prvi pogled teško ćete doživjeti sa ovom ženom.

Takođe, ona ne troši svoje vrijeme na beznadežan flert koji je nigdje ne vodi. Ova žena je veoma samouvjerena i svjesna svojih sposobnosti, kada joj se neko svidi, lično će se pobrinuti da taj muškarac bude njen.

Ona je žena koja voli da ugađa svom partneru i da on pored nje bude sretan i zadovoljan. Takođe, svaki muskarac koji je u vezi ili braku sa ženom u znaku Jarca mora da zna da je ona potpuno nezavisna osoba i ne dozvoljava sebi da zavisi ni od koga, pa ni od muškarca sa kojim živi.

Njoj je potreban muškarac koji je uspješan i ambiciozan da bi mogao da je prati kroz život. Takođe, pružiće svom partneru svu moguću podršku kada mu je to potrebno.

Ona je odlična ljubavnica, koja zna kako da dominira i zadovolji svog partnera.

Kakav je prijatelj

Žena Jarac ima odabrani krug prijatelja i veoma teško proširuje taj krug.

Ako vidi da pripadate tu pustiće vas unutra kao ravnopravnog člana. Ona je rođeni vođa , te i u prijateljskim odnosima voli da dominira.

Veoma je privržena svojim prijateljima i često zna da ih iznenadi i napravi prijatne planove za njih.

Uvijek je tu da vam da savjet ili pomogne ukoliko je to potrebno.

Njeni prijatelji znaju da je ona siguran oslonac i žena koja će ih uvijek usmjeriti na pravi put.

Rado će organizovati neki događaj iznenađenja ili vikend aranžman na kome će svi zajedno uživati i samo na kraju ce vas obavijestiti da se pakujete.

Ona se prema prijateljima ponaša kao prema porodici, tako da ako ste joj prijatelj znajte da imate posebno mjesto u njenom životu.

Kako žena Jarac drži do svog izgleda i stila

Žena Jarac je poznata po svojoj klasičnoj i neodoljivoj ljepoti. Ona nikada sebi nece dozvoliti da izađe iz kuće, a da nije sređena, uredna, sa sređenom frizurom.

Ono što ovu damu izdvaja od drugih je neodoljiv pogled i vitka figura.

Ima prelijep osmjeh za koji stalno dobija komplimente. Ova žena uvijek izgleda svježe, a krasi je i njena mladolikost, te uvijek izgleda mlađe od njenih godina.

Najvise voli poslovne odjevne kombinacije koje joj stoje kao salivene. Takođe, ima odličan ukus za odabir toaleta za posebne prilike. Tada dominira i nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Dobar ručni sat, biserna ogrlica ili umjeren lančić su njen stil nakita.