Foto:pixabay

S oko 50% brakova koji se završavaju razvodom, očito je nezgodno znati hoće li vaša veza biti ona koja traje.

Moji djedovi i bake jedan su od parova koji su zauvijek zajedno. Još uvijek su u sretnom braku i vole provoditi vrijeme zajedno, a oni su par kojem svi težimo biti. No, teško je znati jeste li sposobni pronaći vezu poput njihove ili ne.

Ali postoje neki načini da vaš brak ili veza budu uspješni. Psiholozi su takozvane “tajne” suzili na uspješnu vezu, a iskreno, u teoriji je tako jednostavno.

KOMPROMIS

Iako svi volimo biti u pravu, postoje neke stvari koje moramo pustiti. Ne možete uvijek dobiti ono što želite, ali ne možete se uvijek odreći svega da biste radili ono što vaš partner želi.

Ključ je kompromis, pazeći da obje strane budu zadovoljne rješenjem. Prečesto će se ljudi odreći cjelokupnog identiteta ili će partneru dati sve što žele, da bi im kasnije zamjerali u životu.

Ljubav vas može voditi kroz mnoga životna iskušenja, ali kompromitiranje će osigurati da oba partnera budu zadovoljna rezultatima.

Holivudske veze nisu poznate po tome što su izuzetno dugotrajne, ali neke od njih uspijevaju izdržati test vremena. Jedna od tih kultnih veza je između Nicka Offermana i Megan Mullally, a vjeruju da je to zbog kompromisa.

Nastavak na sledećoj strani…