Venera i Mjesec donose ugodan razvoj u ljubavnom životu znakova zodijaka. Točnije, planira se obnova veze i ponovno rasplamsavanje strasti.

Zaručnici i samci doživjet će jedinstvene trenutke ljubavi s partnerom ili osobom do koje im je stalo i kojoj se žele zbližiti.

Naravno, neće svi imati jednaku korist. Tri horoskopska znaka imat će više sreće od ostalih na ovom polju i samo će se dobro zabaviti.

Pogledajmo koji horoskopski znakovi favoriziraju ovo kretanje planeta:

Ovan

Ovan je prvi na listi horoskopskih znakova kojem erotski favorizira odnos Mjesec-Venera.

Prvi znak ciklusa poznat je po svojoj strasti prema životu, akciji, avanturi i prirodnoj ljubavi općenito.

Ne pravi kompromise s osrednjim situacijama i želi sve živjeti do krajnjih granica. Tako će sljedeći put erotski dobiti upravo ono što želi.

Zaručnici će opet biti jako zaljubljeni u partnera, a samac će ostaviti po strani oklijevanja i nesigurnosti i tražiti osobu koju žele i sigurno će im uspjeti dovesti i s njima proživjeti velike trenutke strasti.

Bik

No Bik će proći kroz razdoblje puno strasti i ljubavi. Za one koji pripadaju horoskopskom znaku i žele krenuti u avanturu ili novu ljubavnu vezu, sada je pravo vrijeme.

Njihova odlučnost i samopouzdanje učinit će ih neodoljivima i vrlo privlačnima. Njihov šarm neće proći nezapaženo, naprotiv, približit će ih osobi do koje im je stalo.

Međutim, morat će biti strpljivi u svojoj tvrdnji jer se ne kreću svi istim tempom kada nešto žele.

Bik je intenzivan i pun strasti i kada se zaljubi 100% je spreman na sve.

Predan je i želi “sve ili ništa”, nema međusituacije. Međutim, to može uplašiti drugoga, koji je oprezniji i treba vremena da pobjegne.

Škorpion

On je najseksi znak od svih i jako dobro zna živjeti sa strašću i natjerati drugog da se ludo zaljubi u njega.

Naravno da želi pažnju, predanost i osjećaj samopouzdanja kako bi vam ponudio ono što ima unutra, ali kada to dobijete i on shvati da ste tu za njega, učinit će sve za vas i naravno seksualno će to ukloniti s vaše veze.

U ovom trenutku, ako ste Škorpion i otvoreni ste za nešto novo, pokušajte, jer vas očekuju vrlo erotični i “vrući” trenuci.