Prvi vijesnik jeseni, mjesec septembar, može biti prilično nepredvidiv, kao uostalom i svi drugi mjeseci koji obilježavaju ovo godišnje doba. Dani su sve kraći, (u većini slučajeva) hladniji, lišće počinje da lagano dobija zlatno žutu boju… A kakvi su ljudi rođeni u ovom mjesecu? Sledećih osam karakteristika izdvajaju ih od ostalih.

Organizovanost. Osobe rođene u septembru poznate su po tome što su pedantno organizovane i neće napraviti nijedan korak dok ga ne razmotre. Samim tim, veoma rijetko su “krive” za donošenje ishitrenih odluka što je i više nego poželjna osobina u poslovnom svijetu.

Urednost. Uvijek žele i nastoje da sve bude “čisto k’o sunce” i uredno “pod konac”. Izuzetno su uredni, a to očekuju i od drugih, kako u privatnom tako i u poslovnom životu.

Inteligentnost. Osobe rođene u ovom mjesecu posjeduju superiorni intelekt u odnosu na one oko njih, a njihov visok stepen inteligencije omogućuje im da veoma brzo riješe neprilike i nezgodne situacije.

Skromnost. Ovo je njihova glavna vrlina. Skoro nikada se “ne busaju u prsa” te gotovo uvijek imaju tendenciju da umanje svoje zasluge i pohvale druge za svoja dostignuća. Zbog njihove skromne prirode veoma su omiljeni u društvu.

Usmjerenost na detalje. Osobe rođene u septembru veoma precizno ispituju i najmanje detalje te se upravo zbog toga možete osloniti na njih da će posao obaviti apsolutno savršeno. Nikada ne brzaju prilikom obavljanja zadataka, a zbog te osobine veoma su dobri u obavljanju i izvršavanju veoma važnih zadataka i poslova.

Komunikativnost. Veoma rijetki su u stanju da komuniciraju na način na koji to rade osobe rođene u septembru. Poznate su kao osobe kojima veoma idu od ruke vještine pisanja i govora. Ukoliko niste do kraja upoznati sa materijom o kojoj pričate bolje je da se sa njima ne upuštate u razgovor.

Logičnost. Osobe rođene u ovom mjesecu svemu pristupaju logički. Uvijek traže objektivne informacije i onda donose odluke. Nikada nisu pod uticajem popularnih vjerovanja i mišljenja.

Djelovanje. Osobe rođene u seprembru ne samo da su dobre u planiranju već su odlične i u realizaciji planova. Planiranje i implementacija (jednom riječu djelovanje) stvari su koje im bez brige možete povjeriti, jer ih niko neće uraditi kao oni.

Izvor: minimagazin.info