Postoji nekoliko “čudnih stvari” u vezi sa svakim horoskopskim znakom. Pročitajte i recite nam da li se pronalazite!

OVAN: Kada povrijedite Ovna, on neće ponovo govoriti sa vama ili će vas odmah ostaviti, Ovan je lud od humora posebno pored najboljih prijatelja, Ovan je uvijek u pravu. Ali, uvijek! Ne prihvata primjedbe, Ovnu sve postaje dosadno i želi stalna iznenađenja, Savršena žena Ovan je mješavina nastavnika i p**no-zvijezde.

BIK: Bik pravi svoj mali svet daleko od svih. Često osjeća da ga niko ne razume, Ako je ljut Bik, preporučujemo da pustite brod da ode, Bik će vam ponekad reći da mu nije stalo do vas, ali duboko u njemu nije tako, Bik posjećuje zabavne ljude. Ako volite dramu, bolje ga se klonite, Iako je Bik opisan kao uglavnom “divlji” znak, on ne pokušava da na silu riješi sukobe.

BLIZANCI: Blizanci nikad ne kasne, uglavnom uvijek drugi dolaze ranije, Blizanci mogu biti vjerni u vezama i prijateljstvima, ali kada ih zaboli ne daju drugu šansu, Blizanci su puni humora. Vrlo! Do te mjere da su dosadni koliko su duhoviti, Ako mislite da Blizanci govore mnogo, realnost je da su veoma stidljivi znaci, Blizance je lako uznemiriti.

Nastavak na sledećoj strani…