Foto:unsplash

Pripadnici ovog horoskopskog znaka žele živjeti srednji život. Neprestano analiziraju ljude oko sebe, a njihov moto je: Tri puta izmjeri, jednom reži.

Veliki su perfekcionisti i kritika im je druga profesija. No koje su to stvari koje pripadnici ovog znaka ne podnose toliko, da ih izluđuju do srži?

1. Gramatičke pogreške

Djevice ne podnose gramatičke, pravopisne i govorne pogreške. U stanju su ispravljati i kritizirati sugovornika sve dok se ne nauče pravilno izražavati.

2. Nered

Pripadnici ovog znaka vrlo su pedantni i organizirani pa luduju od nereda i neorganiziranosti. Ne mogu funkcionirati u okruženju u kojem nije sve na svom mjestu.

Čak i svoje čarape organiziraju po bojama, a cijela im je kuća uređena poput ljekarne.

3. Neodgovornost

Neodgovorni i neozbiljni ljudi trn su u oku Djevicama. Žele točnost i preciznost, a ako kasnite 5 minuta, predlažemo da se naoružate dobrim argumentima, inače kad se pojavite kritikama neće biti kraja.

4. Rastrošnost

Djevice se smatraju malo stisnutima. Ali, zapravo su samo odlučni i znaju potrošiti novac. Žele štedjeti i dobri su u tome.

Prije kupnje dobro razmislite hoće li im to doista trebati. Upravo zbog svoje odgovornosti za trošenje novca izluđuju ljude koji kupuju nepotrebne stvari.

5. Površnost

Kao perfekcionisti, nastoje sve zadatke obavljati najbolje što mogu, dajući sve od sebe.

Kad nešto počnu, ne prestaju dok to ne završe. Zbog toga im je teško raditi s ljudima koji stvari rade površno i na neuredan način.