Oni koji imaju Vodoliju za prijatelja već znaju da su oni najvjerniji prijatelji koje itko može imati.

 

Horoskopski znak Vodolija sjedi na jedanaestom tronu Zodijačkog kruga, koji je prirodna zona prijateljstva i društvenih aktivnosti.

Stjecati prijatelje i biti idealan prijatelj lako im pada dok vladaju humanitarnošću.
Iako su izvrsni u započinjanju razgovora doslovno s bilo kim, Vodolije drže nekoliko prijatelja blizu srca.

Više nego što su apsolutno nevjerojatna osoba, oni imaju puno pozitivnih osobina koje ljudi žele imati u prijatelju i suputniku.

Vodolije kao prijatelji jako podržavaju čovjekove snove, ideje i ambicije.Ako osjećaju da imate u sebi strast prema svojim snovima i željama, potaknut će vas da postignete svoj cilj.Oni nemaju ljubomornu crtu u sebi.

Sada, ako imate loš dan,Vodolije vas mogu razveseliti kao nitko i upoznati vas s ljudima, pa čak i napraviti malu maloprodajnu terapiju s vama.

Vodolije su izvrsni u održavanju razgovora, često biste se zatekli da satima razgovarate s Vodolijom na zabavama bez ikakvog razloga.

Ne samo da uvijek imaju zanimljive stvari za ispričati, već su i znatiželjni upoznati ljude. Većina Vodolija prilično je intelektualna, a filozofski razgovori s njima u najmanju ruku potiču na razmišljanje. Na neki način mogu biti i nadmoćni.

Postoje Vodolije koji ne vole samo slušati i razveseliti vas, a postoje i oni koji žele sve to popraviti. Neki bi Vodenjaci preuzeli stvari u svoje ruke. Ako ste Vodenjak, imajte na umu da to ne žele svi.

Oni su vrhunski ljubitelji zabave

Vodolije mogu biti vrlo nepredvidljivi. Taman kada ste pomislili da ste shvatili da je Vodolija sve shvatila, oni bi krenuli naprijed i učinili ili rekli nešto što će vas šokirati. Oni su spontani i pomalo ludi! Svi su za sve zanimljivo i uzbudljivo.

Predstavljamo prirodne buntovnike i velike idealiste

Vodolije su rođeni buntovnici protiv konvencionalnog i tradicionalnog. Oni ništa ne prihvaćaju slijepo i uvijek preispituju rupe u bilo kojem sustavu. Za razliku od Lava i Ovna, Vodenjaci nisu nasilni ljudi, pa stoga vjeruju u ultimativnu mantru “Živi i pusti živjeti”.

Vodolije će otkriti da njihova ljubaznost privlači prijatelje gdje god krenu. Njihova humanitarna uvjerenja čine ih zabrinutim za dobrobit svih.

Ipak, iako vole ljude, skloni su izbjegavati preduboko uključenje u vezu iz straha da će izgubiti svoju neovisnost i slobodu.

Oni su nekonvencionalni i ponosni na to

Vodolije su slobodoumne duše i najnekonvencionalnije u krugu Zodijaka, pa su tako i najekscentričniji u krugovima svojih prijatelja. Oni se mogu smatrati takozvanim “out of the box” misliocima i uvijek su u potrazi za nečim novim što bi mogli učiniti kako bi izbjegli dosadu najvećeg neprijatelja.

Kombinacija njihovih kreativnih atributa, originalnih misli, ljubaznosti i ljubavi prema ljudima čini ih savršenim vođama. Kao što je pozitivnost Vodolija zarazna, tako je zarazan i njihov slobodni duh. Za one od vas koji su zauvijek zapetljani u svakodnevne svakodnevne zadatke, potreban vam je prijatelj Vodolija koji će vas osloboditi!