Foto:unsplash

Jesenski dani tradicionalno se smatraju vremenom koje nije previše radosno – nakon vedrog,
energetski zasićenog sunčanog ljeta, sezona pada lišća i kiše mnogima se čini tužnom.

Ipak, postoji pet znakova Zodijaka koji ove jeseni neće biti nimalo tužni – ozbiljnije čekaju vrućinu nego tropsko ljetno poslijepodne.

Stvar je u tome što zvijezde ovim horoskopskim znakovima obećavaju burnu i strastvenu romansu – do ludila i vrtoglavice.

VAGA

Strastveni jesenski dar očekuje Vagu gotovo odmah – zvijezde predisponiraju novo i ugodno oštro poznanstvo u prvih nekoliko tjedana rujna.

Za mnoge rođene u okrilju ovog zračnog znaka, dosadašnje dosadne i neperspektivne veze,
koje su se pretvorile u neugodan teret, raspast će se u prah – ali solo putovanje neće dugo trajati.

Jer u njihovom vidnom polju vrlo brzo će se pojaviti novi objekt žudnje,
zbog kojeg ćete potpuno zaboraviti na prošlost.

ŠKORPION

Za mnoge Škorpione tulumi su izvorni i poželjni element, au bazenu zabave osjećaju se ugodno i lako.

Upravo ta lakoća, zajedno s urođenom seksualnošću svojstvenom predstavnicima ovog znaka,
omogućit će im da ove jeseni steknu impresivno novo poznanstvo na jednoj od prepunih zabava.

A s obzirom na to da je ljubavna strana njihova života u posljednje vrijeme, najblaže rečeno, malo bogata – Škorpioni se jednim skokom bez zadrške mogu uključiti u vrtlog nove strasti.

Štoviše, čarolija predstavnika suprotnog spola koja je tako uspješno upoznata pokazat će se toliko jakom da neuspjeh ovdje ne može biti ni blizu.

RIBE

Ribice koje su do ove jeseni same plivale vodama svojih života, ove će se jeseni suočiti s novom strujom koja će ih odvesti do davno poznate osobe s kojom će iznenada započeti potpuno blistava romansa.

Dakle, ne treba se bojati novih poznanstava ni na koji način, a također je nemoguće propustiti dobru priliku, stoga je korisno pažljivo pogledati neposredno okruženje.

Za neke će nova strast započeti prema svim kanonima iznenada – na putu, na putovanju ili poslovnom putu, i djelovat će poput neodoljivog magneta doslovno od prvih sekundi sastanka.

Ne treba se bojati ni da će sve početi daleko od vaših uobičajenih staništa – nova veza doslovno se može pretvoriti u ispunjenje svih snova.

Kupajući se u mjehurićima šampanjca, Ribe moraju pokušati jasno odlučiti o čemu

STRIJELAC

Rođeni u ovom znaku trebali bi se barem pokušati pripremiti za žestinu strasti u kojoj se nalaze ove jeseni – iskra koju su im zvijezde planirale može se pokazati izuzetno visokonaponskom.

Unatoč tome, astrolozi preporučuju oprez, racionalnost i trezvenost prosuđivanja. Iako je vrlo vjerojatno da će se to pokazati istim, jedinstvenim i neponovljivim partnerom koji će ustrajno i šarmantno osvajati njihova srca, a može se dogoditi – kao zauvijek.

Pokušajte pokazati popustljivost prema novom poznaniku i dajte mu priliku da se otkrije u potpunosti – i tada se može ostvariti sve ono o čemu ste već umorni od snova.

JARAC

Koliko god teško bilo, ove jeseni bit će vrlo poželjno odreći se totalne kontrole koja vam je srcu prirasla.

Oslobodite svoju skrivenu strast i pustite emocije da polete – pa, ili barem pokušajte!

Za one koji barem malo uspiju, zvijezde su pripremile ugodnu poslasticu – romantično, ako ne i burno strastveno putovanje.

Zato namjestite dobar val i nađite se na njegovom vrhu s novom odabranicom!