Vaša astrološka karta je dubinska analiza vaših jedinstvenih karakteristika, poput toga jeste li emocionalno dostupni ili tip koji plače u bilo kojem dramskom filmu ili seriji.

Bez obzira upijate li tuđe emocije ili sve uzimate k srcu, to se vjerojatno događa jer pripadate jednom od 4 najosjetljivija znaka u nastavku.

Rak

Puni ste empatije, trijezni ste i duboko povezani sa svojim emocijama,elementima koji vas čine izuzetno svjesnim emocija onih oko vas. Rak nije samo znak kojim vlada Mjesec, već njime vladaju i Četvrta kuća i obitelj.

Biti emocionalan ključna je kvaliteta raka.

Evolucijska svrha Rakova je osjećati što više može, tako da većina Rakova živi životom koji se čini kao emocionalni usponi i padovi.

Rakove s preosjetljivošću svaki put pogodi određena emocija i pretjerano je analiziraju.

Djevica

Kao analitički znak zemlje, niste točno poznati po svojoj emocionalnoj prirodi, Djevici.

Ali vama vlada Šesta kuća službe, što vas čini velikim altruistom, koji duboko brine o drugima i shvaća to osobno kada se ljudi ne osjećaju isto.

Osim toga, možete biti oštri prema sebi i drugima, što vam može vrlo brzo promijeniti raspoloženje.

Kao promjenjivi znak Zemlje, Djevice doživljavaju niz emocija i te im emocije imaju tendenciju da daju tjelesne osjete.

Djevice moraju analizirati svoje emocije i razumjeti kako se osjećaju, inače se sirove emocije mogu pohraniti u njima i imati negativan utjecaj.

Škorpion

Volite se igrati sramežljivo u smislu emocija, Škorpione, ali nakon svog otrovnog uboda, nevjerojatno ste osjetljivi.

Kao vodeni znak, imate duboke osjećaje, čak i ako to radije skrivate.

Vama vlada Pluton, planet koji vlada smrću i metamorfozom, a prijenos tih teških elemenata može biti emocionalno opterećujući.

Škorpion je fiksni znak vode, što znači da je jedini znak vode koji svoje emocije stavlja u kutiju.

No, koliko god Škorpion pokušava obuzdati svoje emocije, na kraju će ih nekako osjetiti.

Riba

Kao vodeni znak, Ribe, imate urođenu povezanost sa svojim emocijama. Osim toga, vodi vas intuitivni Posejdon, koji vas čini pomalo preosjetljivim na okolinu oko vas.

Ribe imaju svoju osjetljivost na crvenu, cijelo vrijeme. Ribe prodiru u kolektivno nesvjesno, što znači da osjećaju za svakoga, a emocije mogu biti toliko jake da ne razumiju odakle dolaze.