Poznavatelji astrologije tvrde da postoje četiri znaka koje je nebo obdarilo posebnim intelektualnim moćima i da svaki od njih ima određenu vrstu inteligencije:

Djevica: Analitička inteligencija

Ovaj zemljani znak pripada onima koji žele stalno učiti. Djevice su detaljne i ako uđete u raspravu s njima očekujte da će biti puno spremnije od vas.

Zvijezde su ih obdarile posebnom analitičkom sposobnošću koja im omogućuje predviđanje tijeka i razvoja događaja, a budući da su sustavni i veliki logičari, sposobni su provjeravati do najsitnijih detalja i napraviti plan tako da je nemoguće da ih nadmudrim.

Vodenjak: Logička inteligencija

Vodenjak je poznat po svojoj logičnoj inteligenciji. Imaju taj nebeski dar da vide odgovore i rješenja koja drugi nisu u stanju vidjeti.

Imaju sposobnost da ostanu mirni čak i kada su stvari napete. Znaju pronaći izlaz iz svake situacije na najčudnije načine na koje nitko drugi ne bi pomislio.

Vodenjak vrlo brzo razmišlja i reagira te ima rješenja za gotovo sve probleme.

Suočite li se s njima kada je riječ o nadmudrivanju, sigurno je da ćete iz te bitke izaći kao gubitnik.

Škorpion: Emocionalna inteligencija

Ljudi rođeni pod ovim znakom točno znaju kako dobiti ono što žele.

Škorpioni vole smišljati planove i načine za postizanje ciljeva, krojiti i analizirati duboko u noć do sitnih jutarnjih sati.

Nebo im je dalo posebnu emocionalnu inteligenciju tako da mogu lako manipulirati drugima da poduzmu radnje koje im mogu omogućiti da ostvare svoje planove.

Strijelac: Jezična inteligencija

Uključite se u komunikaciju sa Strijelcem i tek tada ćete razumjeti njihov poseban dar – jezičnu inteligenciju.

Osobe rođene u ovom vatrenom znaku su otvorene, imaju jak osjećaj za dobro i zlo i puni su samopouzdanja.

Kada im je povjerenje u druge poljuljano, Strijelci rado koriste svoje intelektualne sposobnosti kao svoje glavno oružje.

Ako vas odluči nadmudriti, Strijelac to može učiniti bez problema.