Jeste li ikada stali nahraniti to izgladnjelo štene na prometnoj cesti? Ili ste odustali od svoje hrane kako biste nahranili gladnu kravu koja vas posjećuje svako poslijepodne? Ili ste čak odlučili prošetati dodatnu milju ponudivši mu malo vode?

Ne bi mnogi to učinili. Jer, uostalom, tko ima vremena za to. Preskačemo ručkove da bismo ispoštovali uredske rokove, kako nahraniti životinju koja nije naša.

Međutim, postoje ljudi koji vole životinje kao što vole čovjeka, ako ne i više. I spremni su uložiti dodatni napor kako bi bili sigurni da nikada ne budu odbijeni za hranu.

Evo 3 horoskopska znaka koji su ljubitelji životinja, prema astrologiji.

Jarac

Jarac je ljubitelj životinja. Spremni su učiniti sve što je potrebno da pomognu životinjama. Za njih su životinje prva ljubav i uvijek će biti.

Obožavaju pse i mačke, a često ih žele držati kao kućne ljubimce. Međutim, pomisao da ne mogu učiniti dovoljno za nevino biće tjera ih da odustanu od te ideje.

Lav

Lav se uglavnom boji životinja, ali to ne znači da im ne bi pomogao. Bilo da se radi o hrani, vodi ili skloništu, Lavovi žele učiniti sve što je moguće za životinje lutalice.

Žele udomiti životinje, ali faktor straha ih obuzima svaki put kada to planiraju učiniti.

Blizanci

Za razliku od Lava, Blizanci se ne boje životinja, umjesto toga uvijek žele udomiti što više životinja. Oni su ljubitelji pasa. Dobro se povezuju sa životinjama, a životinje također nalaze utjehu u njima.

Oni su ljubazni, brižni i njegujući i uvijek su spremni donijeti kući novog ljubimca.