Foto:unsplash

Zimski mjeseci će za 3 horoskopska znaka biti veoma romantični i uzbudljivi.

Držite otvorene oči, uši i budite otvoreni da svoju ljubav poklonite drugome, a i da vas neko usreći zagrljajima i poljupcima.

Jarac

Što se tiče Jarčeva, oni će zimski period u potpunosti iskoristiti.

Vrijeme će trošiti na izlaske, upoznavanje novih osoba, te će tako uživati u koketiranju, te će tako možda pronaći i ljubav svog života na nekom neočekivanom mjestu.

Rak

Osobe rođene u ovom znaku često vole da razmišljaju o prošlosti, o starim ljubavima i da vraćaju uspomene koje su proveli sa osobama u koje su bili zaljubljeni.

Ovakav način razmišljanja može da vas sputa u pronalasku nove ljubavi, tako da je vrijeme da prekinete sa “vraćanjem u prošlost”.

Zima je za Rakove veoma pogodna za upoznavanje novim ljubavi, od kojih je moguće da će se iz neke izroditi i nešto veliko.

Strijelac

Na Strijelce mnogo planeta pozitivno utiče zimi. U vezi sa tim, vrijeme je da iskoristite sve šta vam ovakva situacija nudi.

Zima je posebno pogodna za slobodne Strijelce jer će oni tako izaći iz konfor zone i tako stvoriti priliku da upoznaju nove osobe, od kojih će se neko poznanstvno pretvoriti u veliku ljubav.