ŽENA GA JE TUKLA PRED SINOVIMA, NIJE MOGAO DA SE BRANI: Al Dino progovorio o zlostavljanju koje je preživeo!

551

Bosanski pevač Al Dino šokirao je mnoge priznanjem da je od bivše supruge trpeo fizičko i prihičko nasilje, nakon koga je odlučii da se razvede.

Pevač je javno ispričao da ga je supruga čupala i udarala, pa se prisetio događaja.

 

“Te večeri sasvim normalno doveo sam sinove Arduani. Naš inače loš odnos je dodatno eskalirao zato što Harun nije želeo da ide kod majke. Nakon toga usledio je oštar verbalni sukob između nas dvoje, koji je ubrzo prerastao i u fizički obračun. Arduana me je čupala za kosu i udarala, doslovno mogu da upotrebim opis koji sam pročitao u nekom tekstu o nama: “Ubila me je kao vola u kupusu” – rekao je tada pevač i dodao da mu je najteže pala situacija kada su njihovi sinovi sve to gledali i vrištali od plača pokušavajući da smire roditelje”.

 

Al Dino je poručio da su deca posmatrala okršaj, pa se plaši kako će se odraziti na njih.

 

“Nisam odgojen da ikada i pomislim na to da fizički nasrnem na ženu, pa se zbog toga ni u jednom trenutku nisam branio. Ali, preklinjao sam Arduanu da stane, da se zaustavi i pokuša da se urazumi, ne zbog mene, već radi naše dece. Razdire me bol što su naši sinovi prisustvovali ovom za njih svakako traumatičnom događaju. Plašim se kako će se sve odraziti na njihov psihički razvoj. Nisam želeo da se branim kada je moja supruga nasrnula na mene, samo zbog načina na koji sam vaspitan i zbog naše dece”, objasnio je Al Dino koji je pored zahteva za razvod podneo i nekoliko krivičnih prijava protiv surpuge.

Na korak da se razvede bio je odlučan, čim je dobio kopije SMS prepiski svoje supruge i njenog kolege:

 

“Odluku o razvodu doneo sam kada sam saznao da je moja supruga imala aferu s američkim novinarom Kejsijem Kaufmanom. On je zajedno s njom radio na pripremi programa televizije Al Jazeera koja uskoro počinje sa emitovanjem u našem regionu. Kada sam otkrio njihovu romansu, odmah sam doneo odluku da se rastanemo”, ispričao je tada pevač.

 

Sa druge strane, voditeljka tvrdi da je i ona tada podnela krivičnu prijave za nasilje u porodici i klevetu.

Arduana je ispričala i svoju stranu priče:

 

“Kada smo se tog dana čuli telefonima, rekao mi je da će dovesti decu na benzinsku pumpu oko pola šest po podne, a prethodno ih je bez razgovora sa mnom uzeo iz dnevnog boravka. Tokom razgovora vređao me je i to pred decom čiji se žamor čuo preko telefona. Psovao mi je mrtvu majku i njene kosti u grobu. Kada je došao, dao mi je jedno dete, dok je stariji sin ostao u autu, a Al Dino je tvrdio kako ne želi da dođe kod mene. Pošla sam za njim, otvorila zadnja vrata automobila i ušla da uzmem Haruna, ali on je u tom trenutku pokrenuo automobil. Vrištala sam da zaustavi auto i zapomagala da nam je drugo dete ostalo samo na ulici. Pokušala sam da ga sprečim da se odveze. Istina je da sam ga čupala i grebala, ali to je bila prirodna reakcija majke kojoj je život deteta bio ugrožen. Uz sve to, nikada ga nisam prevarila i priče koje se provlače kroz medije zaista me bole”, tvrdila je tada Arduana.

 

Kada su se zvanično razveli posle dve godine povlačenja po sudovima Al Dinu je pripalo da plaća alimentaciju u iznosu od oko 800 maraka mesečno, dok su deca pripala njegovoj bivšoj supruzi. Voditeljka je ostala bez prava na podelu zajednički stečene imovine jer je sva imovina uknjižena na ime Al Dinovog oca.

Kurir.rs/ Blic/  Foto: Printscreen Instagram