Vratio se još jedan zaboravljeni trend iz devedesetih: Frizura koju nismo podnosile sada je opet hit

12

Može biti vrlo seksi ako odabereš pravu boju, a ako si plavuša, već si obavila pola posla

Trendove iz devedesetih sve više viđamo na modnim pistama, Instagram profilima trendseterica i modnim te beauty blogovima. Sigurno se sjećaš plavog sjenila, velikih kopči za kosu, mrkva hlača ili scrunchie gumice presvučene tkaninom.

Što se tiče trendova u svijetu frizura, čini se da se u modu vraća plava kosa s tamnim izrastom koja izgleda kao da ti se jednostavno ne da osvježiti boju.

Ovakav stil najbolje stoji na zlatne nijanse kose koje odišu toplinom te bob frizure nemarno prebačene na stranu. Trend devedesetih su već iznosile poznate cure poput Selene GomezRite Ore, sestre Kardashian ili Hailey Baldwina svima njima stvarno dobro stoji.

Ako ti treba promjena, a imaš tamnu kosu, zašto ne bi probala nešto ovako? Samo pazi pri odabiru nijanse koja odgovara tvom tenu. Za najbolje rezultate odaberi neku topliju koja će dati svježinu tvom licu te pripazi kako njeguješ kosu.

Nemoj je prečesto prati, ostavi je da se malo osuši u ručniku prije sušenja fenom, hrani je prirodnim uljima i redovito šišaj nezdrave vrhove.

 

Izvor:net.hr