Stiže u maju: Procurio video novog unaprijeđenog LG-a G7

11

Komapanija LG zaustavila je proizvodnju svog prvobitnog G7 modela, želeći da sa njime uradi nešto kako bi ga učinila dopadljivijim prosječnom korisniku Androida i unaprijedila ga tako da se izdvoji od konkurencije.

Južnokorejski mediji navode da će se LG G7 na tržištu najvjerovatnije naći u maju, dok će telefon zvanično biti predstavljen tokom aprila. Oni potvrđuju i da će telefon imati izrez u vrhu OLED ekrana, koji bi trebalo da sadrži prednje kamere i različite senzore.

Imajući u vidu opšti trend implementacije izreza u vrhu ekarana, to im se baš i ne može računati kao novitet, budući da većina aktuelnih premijum modela ima ovaj dizajnerski detalj.

Ostale karakteristike osvježenog modela G7 trebalo bi da podrazumevaju Snapdragon 845 čipset i moguće konfiguracije RAM memorije i prostora za skladište u odnosu 6GB/64GB za G7 i 6GB/128GB za G7+ model.

Očekuje se da će zadnja dualna kamera imati dva vertikalno pozicionirana senzora od 16MP, sa svim AI funkcijama koje je se već nalaze na modelu V30S model.

Novi LG bi, najvjerovatnije, trebalo da bude opermljen baterijom od 3000mAh.

Što se cijene tiče, očekuje se da bi G7 u zavisnosti od modela mogao da košta između 850 i 950 dolara.