Brazilka Polijana Vijana bila je na meti pljačkaša, ali nesrećni muškarac nije imao predstavu da se namerio na takmičarku u ultimejt fajtu, pa je na kraju, poslije silnih batina, on nju molio da pozove policiju.

Polijana je pozvala Uber, a dok je čekala prevoz pojavio se njoj nepoznati čovjek koji ju je najpre pitao koliko je sati, da bi potom sjeo blizu nje.

– Rekla sam mu koliko je sati, odbijao je da ode… A onda je počeo da priča kako ima pištolj kod sebe, da mu dam telefon koji sam već bila vratila u džep. Počeo je da govori da se ne opirem jer je naoružan – prisjeća se zanosna Polijana.

Stvari su potom počele brzo da se dešavaju.

– Kada je stavio ruku na pištolj, shvatila sam da je premekan i pomislila da je u pitanju lažnjak, neki od kartona… Shvatila sam da, čak i da je pravi, neće imati vremena da ga izvuče jer mi je bio preblizu – opisivala je hrabra Brazilka.

“Ustala sam i odmah ga dvaput udarila rukom, a onda i jednom nogom. Pao je, a ja sam pritrčala i od pozadi ga zgrabila oko vrata. Onda sam ga podigla i smjestila, tako da sjedimo gdje smo i bili pre toga, i rekla sam mu “E, sad da sačekamo policiju”.

On se pravdao da je “samo pitao koliko je sati”, ali, Polijana Vijana tvrdi totalno drugačije:

“Ma, jeste, kako da ne… To je samo govorio jer je vidio koliko sam pobijesnila. Zapravo, ja sam bila skroz okej posle toga. A bila sam jer on poslije mojih udaraca više nije ni reagovao. Mislim da se uplašio. Čak i kada sam spomenula da ću tog časa da pozovem policiju, on je rekao ‘Zovi’. A rekao je to jer se uplašio da ću ga još više pretući”, istakla je ova 26-godišnjakinja, kojoj je podršku poslao i prvi čovjek Ultimejt fajt šampionata, Dejna Vajt:

Polijana je u oktagonu imala učinak 10-1 do ovog incidenta na ulici, uz četiri nokauta, a potom je doživjela tri poraza, dva odlukama UFC sudija, a onda je Venecuelanka Veronika Masedo postala jedina koja je uspjela da je dovede u bezizlaznu situaciju, te je avgustovski meč okončan predajom Brazilke.

 

Izvor:blic.rs