Kakvi su “u rakiji”: Ovan brutalno iskren, Djevici sve smiješno, Strijelac sve skida sa sebe, Vodolija počinje pametovati…

646

Neki znakovi Zodijaka postaju i previše iskreni, dok neki gube kontrolu, pa čak i koordinaciju. Ljudi obično kad se napiju gube kontrolu i slobodnije se ponašaju, ali svako na neki svoj način odaje znake pijanstva, pa tako i horoskopski znaci.

Ovan
Pod uticajem alkohola postaje brutalno iskren, čine se kako ga baš briga za sve, prilično je glasan i zabavlja se svojim “provalama”. Zabavan je dok je pijan, a ima tendenciju i da zavodi nekoga koga je procijenio kao zanimljivog – čitaj “fizički atraktivnog”.

Bik
Na početku večeri su obično tihi i neprimjetni, ali sa svakom čašicom ili čašom sve su glasniji. Bik se u pijanom društvu najglasnije smije, sve mu je zabavno, a uticaj alkohola se lako uočava jer postaje sve nespretniji – ruši stvari, spotiče se. Alkohol mu obično podstiče i želju za jelom, ali mora da pazi da ne pomiješa puno svega.

Blizanci
Pijani pripadnici ovog znaka zapravo se ne ponašaju ništa puno drugačije nego kad su trijezni, eventualno su samo malo brži – brzo piju, brzo pričaju, prebacuju se s teme na temu, s čovjeka na čovjeka… Nemaju puno koncentracije, a ako im nešto smeta mogu biti i drski. Ipak, mozak im i dalje radi u pijanstvu, pa su im opaske i komentari na druge urnebesni.