“KAKO SU MOGLI DA SMANJE KAZNU, IMASAKRIRAO MI JE DETE” Majka Kristine (18) koju je bivši dečko nasmrt izbo u šoku nakon odluke suda

347

– Šta da vam kažem, u šoku sam, nemam reči – prva je reakcija Vesne Krupljan, majke Kristine Krupljan koju je 88 puta nožem ubo David Komšić kome je u petak Vrhovni sud smanjio zatvorsku kaznu od 30 godina na 25 godina zatvora.

– Kako su mogli da mu smanje kaznu, pa izmasakrirao mi je dete – prokomentarisala je odluku.

Kristina KrupljanFOTO: FACEBOOK
Kristina Krupljan

Dodala je da neće na tome stati i da razmišlja i o tužbi, a u krajnjem slučaju i o tužbu Evropskom sudu za ljudska prava.

Nisu ju ganule njegove suze, ni kajanje koje je izrazio tokom sednice veća Vrhovnog suda gde je prvi put video-linkom iz zatvora u Lepoglavi javnost čula šta misli o svemu.

– Zašto na Županijskom sudu, kada je imao priliku, nije izrazio kajanje ni plakao, već se prvog dana suđenja okrenuo i smejao u lice mom bivšem suprugu – pita se ogorčena Kristinina majka.

Podsetimo, David Komšić je levom rukom pritisnuo trudnu Kristinu Krupljan (18) da se ne bi pomerala i 73 puta je ubo nožem i zadao još 15 rana po telu i glavi, za taj zločin je prošle godine dobio 30 godina zatvora nepravosnažnom presudom Županijskog suda u Zagrebu, a sada je Vrhovni sud tu kaznu umanjio za pet godina. Više o sudskoj odluci saznajte u odvojenoj vesti.

Izvor:blic.rs