JOŠ JEDAN ŠOK SNIMAK NASILJA IZ SRPSKE ŠKOLE: Prvo ga je šutirao u WC, a onda je krenuo da ga tuče u učionici, pa je povikao “Hoćeš da te ubijem sad?” SUROVO (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

274

Jedan učenik šutira drugog koji leži na podu toaleta, dok on viče “nemoj”, a ostali se smeju i snimaju mobilnim telefonom. Ovo je sadržaj video-snimka objavljenog na Jutjubu, ali nije poznato da li se “samo šale” ili je situacija krajnje ozbiljna. Kako nezvanično saznajemo, sve se odigralo u OŠ “Petar Kočić” u Zemunu.

Naime, na snimku se vidi kako dečak obara drugog na pod i počinje da ga udara. U jednom momentu, prilazi drugi učenik koji pokušava da ih razdvoji, međutim, nasilnik uspeva da ga odgurne i nastavlja da tuče dečaka koji je i dalje na podu.

U drugom delu snimka vidi se da dečak u crvenoj trenerci čak i u učionici, pred drugim đacima, ponovo obara žrtvu na pod. Čak uzima i stolicu koju podiže uz reči: “Hoćeš da te ubijem sad”? Na sve to, dečak koji je u uglu učionice odgovara sa: “Nemoj”.

Osoba koja je objavila snimak tvrdi da je sve namešteno.

Tuča ili borba za FOTO: YOUTUBE
Tuča ili borba za “lajkove”

“Ne znam što ste toliku dramu napravili. Obrisao sam klipove i pričao sa direktorkom iz škole. Neverovatno da ne čitate opis. Lepo sam napisao da je sve šala i laž. Piše mi i u opisu kanala”, navodi se u komentarima autora snimka na Jutjubu.

Bilo da se sve desilo u “šali” ili u zbilji, nema razloga da se ovakav surov način humora ne osudi.

Uprkos brojnim pokušajima da dobijemo komentar direktorke ove škole u Zemunu, odgovora nije bilo.

 

Izvor:blic.rs