Jelena Tomašević ZBOG KIJE napušta žiri “Pinkovih zvezdica” i nije jedina: Ti si umetnica, a ne cirkuska zvezda!

298

Snimanje nove sezone takmičarskog šou programa “Pinkove zvezdice”, počelo je pre tri dana, a na samom početku, u studiju je mnoge sačekalo neprijatno iznenađenje.

Pobednica rijalitija “Zadruga” nedavno je postala novi član žirija “Pinkovih zvezdica”, kada je došla na mesto pevača Milana Stankovića, što je bio neočekivani potez televizije Pink.

Kija je nakon karijere stjuardese počela da se bavi pevanjem, pa je ovaj potez, malo je reći začudio, sve gledaoce, pa čak i fanove same Kockareve.

Kija Kockar

Kija Kockar, Foto: Promo

 

U žiriju su ostali Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Jelena Tomašević i Sergej Ćetković, ali, kako Alo! saznaje, ne zadugo!

 

 

Prva koja će napustiti crvenu fotelju je pevačica Jelena Tomašević koja, prema našim saznanjima, nije želela da sedi sa Kristinom u žiriju jer je, vodeći se savetima svojih fanova, odlučila da je ona “umetnica i pevačica, a ne cirkuska zvezda”, kako su joj mnogi sugerisali.

– Dragi moji, prethodne četiri godine u našim “Pinkovim zvezdicama” upoznala sam mnogo božanstvene dece, naslušala se predivnog pevanja, smejala se i plakala od radosti sa svojim divnim kolegama iz žirija. Došlo je vreme da se za sada rastanemo. Preda mnom je jedan veliki i bitan muzički projekat zbog koga ću često biti zauzeta. Članovima žirija želim puno radosti i uspešnu sezonu. Uvek ću navijati za sve buduće i bivše takmičare i čekati ih da porastu i pridruže mi se na sceni. Sve vas voli vaša Jelena Tomašević-Bosiljčić – napisala je pevačica na Instagramu, a svoju koleginicu verovatno nije spomenula u želji da ne stvara sebi konflikte.

Objava Jelene Tomašević

Objava Jelene Tomašević, Foto: Printscreen

Takođe, kako saznajemo, ni čuveni Sergej Ćetković ne želi da sedi sa Kijom u crvenoj stolici, pa će istu uskoro napustiti, što će u narednim danima biti i javno saopšteno.

Sergej Ćetković

Sergej Ćetković, Foto: Foto:Promo

 

 

Izvor:alo.rs