Finski predsjednik sjeo na stepenice jer nije bilo slobodnih stolaca u dvorani

211

MOŽETE li uopće zamisliti da se, primjerice, Kolinda Grabar-Kitarović negdje pojavi a da za nju nema već posebno određenog mjesta ili da sjedi negdje na stepenicama? Teško, ha? Fincima to nije teško zamisliti.

Njihov predsjednik Sauli Niinistö snimljen je prije nekoliko tjedana kako sjedi na stepenicama u dvorani u kojoj više nije bilo mjesta.

Minna Holopainen@HolopainenMinna

: presidentti @niinisto kirjamessuyleisön joukossa kuuntelemassa |keskustelua – auditorion portailla, koska penkkirivit täynnä.

Naime, dok je Niinistö došao, svi stolci su već bili popunjeni, a on nije mnogo mislio već je sjeo na stepenice s još nekoliko “kasnioca”.

Sauli Niinistö

@niinisto

Se vaan on niin, että portailla oli hyvät tilat istua. Muut pääsevät helposti ohi ja itse vikkelään pois, jos sellainen tunne tulee. Nyt ei tullut.

“Stepenice su bile zgodne za sjesti. Drugi mogu lako proći, a možeš lako i otići iz dvorane ako ti dođe. Ovog puta mi to nije došlo”, na Twitteru je napisao predsjednik nakon što je fotografija postala viralna.

Saulija Niinistöa se vjerojatno sjećate iz travnja ove godine kad se iz dvodnevnog posjeta Hrvatskoj vraćao – ekonomskom klasom low cost aviokompanije.

 

Izvor:index.hr