DEVOJČICA OTKRILA DETALJE GNUSNOG ZLOSTAVLJANJA Kad god je otišla ocu u posetu počinjao je njen PAKAO

641

Viši sud u Subotici odredio pritvor do 30 dana pošto je devojčica (14) iznela optužbe na račun M. D. iz Subotice. Zlostavljanja tokom poseta ocu su se ponavljala, devojčica je sve ispričala majci, koja je obavestila policiju.

Zbog sumnje da je u više navrata silovao maloletnu ćerku, Subotičaninu M. D. (34) Viši sud u Subotici odredio je pritvor do 30 dana zbog uticaja na svedoke, mogućnosti ponavljanja krivičnog dela i težine krivičnog dela za koje se sumnjiči.

FOTO: RAS SRBIJA

M. D. je uhapšen krajem prošle nedelje pošto je njegova četrnaestogodišnja ćerka Z. D. majci ispričala da ju je otac u više navrata silovao. Majka je slučaj odmah prijavila policiji, koja je odmah krenula u potragu za čovekom i vrlo brzo ga pronašla i uhapsila, pištu Novosti.

Roditelji Z. D. nisu živeli zajedno, a devojčica je odlazila kod oca. Po onome što je ona ispričala, otac ju je u više navrata zlostavljao, govorio da to treba da bude njihova tajna i pretio da će njene obnažene fotografije pokazati javnosti. Dete je o tome ćutalo, ali kako se zlostavljanje nastavilo, nije više mogla da izdrži.

– Poslednja takva situacija koja se desila pre desetak dana, poslednji put kad je bila kod njega, prevršila je meru i dete je sve ispričalo majci – saznajemo od izvora bliskog istrazi.

U toku su istražne radnje i ukoliko se dokažu tvrdnje deteta, M. D. čeka kazna od najmanje deset godina, bez mogućnosti umanjenja.

 

Izvor:blic.rs