DARKU LAZIĆU OTKAZALI PLUĆA I BUBREZI, ZVEZDI GRANDA ŽIVOT VISI O KONCU: Lekari se bore za život pevača!

1192

Pevač Darko Lazić (27) i dalje je u kritičnom stanju posle teške saobraćajne nesreće koju je u ponedeljak ujutru doživeo kod Pećinaca.

Kako saznajemo, Laziću se zdravstveno stanje pogoršalo jer ima problema s plućima i bubrezima, a prilikom prevrtanja BMW koji je vozio doživeo je i teške prelome rebara, noge i karlične kosti, ima povredu kičme, kao i potres mozga.

 

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ, KURIR, MARIJA DEJANOVIĆ

Brojna Lazićeva rodbina i prijatelji juče su došli u KBC u Zemunu. Lekari kažu da je njegovo stanje veoma teško.

– Darko je u veštačkoj komi i na aparatima za disanje. Za sada nije operisan, čeka se stabilizacija njegovog stanja. Takođe je nemoguć transport u neku drugu bolnicu. On ima i hematom na levom bubregu, kao i prignječenje plućnog krila. Ima brojne prelome i povrede skoro svih organa. Nezahvalno je prognozirati njegovo zdravstveno stanje. Kod njega nisu problem prelomi, već unutrašnje povrede – kaže naš izvor.

Kuma: Ne mogu više

Majka Branka, otac Milan i devojka Marina bili su van sebe. Pevačica Andreana Čekić hitno se vratila iz Beča da bi bila uz svog kolegu i kuma Darka Lazića. Ona je juče došla u bolnicu.

– Iskreno, ne bih da dajem nikakve izjave. Da, on je u veštačkoj komi. To služi da bi se telo što više oporavilo – rekla je Andreana. – Ne mogu više, stvarno – prošaputala je i zaplakala.

Pevač Radiša Trajković Đani došao je juče u KBC Zemun zajedno sa suprugom Slađom. On je sve vreme plakao i bio vidno zabrinut, a videlo se da mu je naročito teško nakon što je jedan njegov prijatelj s kojim je stajao ispred bolnice primio telefonski poziv za koji se pretpostavlja da je bio u vezi sa Lazićevim zdravstvenim stanjem.

 

Briga... Ana Sević juče u bolnici u Zemunu
BRIGA… ANA SEVIĆ JUČE U BOLNICI U ZEMUNUFOTO: IVAN ERCEGOVČEVIĆ

– Ništa ne znamo o Darkovom stanju. Znamo samo da još neće biti operisan – rekla je Slađa.

Verenica Darka Lazića Marina Gagić očajna je zbog stanja u kom se on sad nalazi.

– Volela bih da mogu Darku sada da kažem da ga volim najviše na svetu i da ću biti tu pored njega do kraja. Ne mogu bez njega da živim – rekla je Marina.

Imao 1,39 promila u krvi

Pevaču je krv izvađena po prijemu u bolnicu, te je analiza pokazala da je Lazić u tom trenutku imao 1,39 promila alkohola u krvi.

– Druga analiza, koja je rađena nekoliko sati kasnije, pokazala je 0,09 promila manje, što je svakako više od dozvoljene količine – rekao je izvor Kurira upućen u slučaj i dodao da je Lazić upravljao bez vozačke dozvole, koja mu je oduzeta pre pet godina zbog velikog broja kazni i saobraćajnih prekršaja.

Podrška Jelene Karleuše

SIGURNA SAM DA ĆE SE OPORAVITI

 

FOTO: DRAGAN KADIĆ

Pevačica Jelena Karleuša pružila je podršku kolegi Darku Laziću. Ona je na Tviteru napisala da je sigurna da će se on oporaviti jer je mlad i jak.

– Darko je mlad i jak. Apsolutno sam sigurna da će se oporaviti i da će sve biti OK. Mračnim mislima samo navlačite negativnu energiju. Zatvorite oči, pomislite na njega kako divno peva, i to će krenuti kao iskra ka njemu! – napisala je pevačica na Tviteru.

Kum apeluje

DAJTE KRV ZA NAŠEG DARKA!

 

FOTO: MARINA LOPIČIĆ

Miljan Vračević, prijatelj i telohranitelj Darka Lazića, juče je rekao da je Laziću potrebna krv.

 

– Potrebna je bilo koja krvna grupa. Sve je u božjim rukama, doktori tu ne mogu ništa. Sve zavisi od njegovog organizma – rekao je Vračević.

Jedino ona može da ga poseti

ANA SEVIĆ: MOLIMO SE ZA DARKA

 

FOTO: DRAGAN KADIĆ

U bolnici je bila i Darkova bivša supruga Ana Sević, koja je sve vreme stajala ispred sobe u kojoj leži pevač.

– Samo Ana može da ga vidi jer mu je ona još uvek zakonita supruga. Oni se zvanično nisu razveli – rekli su Lazićevi prijatelji.

Ana se juče oglasila preko društvenih mreža i zahvalila na podršci.

 

 

Izvor:kurir.rs