“ČEKALI SU PRVO DETE” Stefan stradao u udesu, njegove žena i beba i dalje u KRITIČNOM STANJU

306

Stefan Ilić (26) je poginuo,a njegova trudna žena Jelena teško je povređena u stravičnom sudaru autobusa i automobila koji se jutros dogodio na putu Kruševac – Đunis, na Čokotinom brdu.

Nesrećni mladić preminuo je na licu mesta, dok je žena sa teškim povredama prevezena u bolnicu, gde je hitno porođena carskim rezom. Beba je nakon porođaja reanimirana, a potom poslata u bolnicu u Kruševac.

– Dete je primljeno u Centar za neonatologiju, i odmah su urađene sve protokolom predviđene mere reanimacije. Beba je intubirana i nalazi se na mehaničkoj ventilaciji. U teškom je i nestabilnom stanju, i pod stalnim nadzorom lekara specijalista neonatologije – rekla je za “Blic” portparolka KC Vanja Đorđević.


NIJE MU BILO DOBRO! Pogledajte kako je monstrum iz Zadra reagovao kad je čuo…


Mlada majka se i dalje nalazi u veoma teškom stanju i lekari se bore za njen život.

U automobilu sa dvoje mladih bio je Jelenin otac, Saša i njena sestra Teodora. Njih četvoro je “fijatom” iz Kaonika išlo ka Kruševcu. Na krivini se našao u autobus koji je direktno udario u njihov fijat punto.

Mesto nesrećeFOTO: N. BOŽOVIĆ / RAS SRBIJA
Mesto nesreće

– Nismo imali gde da skrenemo. Gledao sam autobus kako direktno ide na nas – kaže Saša Milenković, koji je u “fijatu” bio na mestu suvozača, do nastradalog zeta, Stefana Ilića.

Majka nastradalog Stefana u bolnici je čekala vesti o snaji i bebi.


Prodao bubreg da kupi iPhone, sad živi u krevetu i ne može bez dijalize


– Moj sin sa snajom živi u Đunisu. Trebalo je 24. januara da se porodi. Snaja je domaćica, sin je radio privatno…Čekali su prvo dete…bar da njih dve prežive – rekla je Mirjana kroz suze.

Kako se pretpostavlja, sudar se dogodio kada je autobus proklizao, prešao u suprotnu traku i direktno se zakucao u automobil.

Stefan i Jelena FOTO: FACEBOOK
Stefan i Jelena

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, vozaču autobusa J.B. (37) iz okoline Kruševca određeno je zadržave do 48 sati i u zakonskom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu. Uvidjaj je izvršio osnovni javni tužilac sa pripadnicima saobraćajne policije iz Kruševca.

 

Izvor:blic.rs