BIZARNA SCENA U CENTRU BEOGRADA ZGROZILA SRPSKU JAVNOST: Muškarac prošetao dete na povocu za pse?! ŠOK (FOTO)

561

Na društvenoj mreži Fejsbuk pojavio se bizaran snimak starije osobe kako vodi dete na povocu u Knez Mihailovoj, koji je uznemirio javnost širom Srbije.

 

Sporan smimak je objavila jedna korisnica tvrdeći da je nastao u utorak u centru Beograda.

 

“Dete ima ogrlicu oko vrata, povodac je prikačen za orglicu. Mali ima bar 5 godina”,  napisala je ona na svom Fejsbuk profilu.

 

Njena objava se brzo proširila društvenim mrežama, ali je snimak ubrzo i obrisan.

 

Gaga Aleksina mama@GagaAleksina

Ako ste već snimili okrutno užasno ponašanje odrasle osobe prema detetu a to može biti i roditelj, ne čudite se i ne pitajte šta Vam je činiti, već prijavite!
Prijavite i anonimno policiji ili CSR vaša ljutnja neće pomoći detetu a još manje objava ove TUGE na društvenim mrežama

See Gaga Aleksina mama's other Tweets

 

Brojni korisnici su osudili ovaj čin i zgražavali se nad postupkom ove starije osobe, a bilo je i onih koji su u komentarima objašnjavali da stranci često tako šetaju decu.

 

Na Tviteru se oglasila i majka tragično nastradalog Alekse Jankovića, Dragana, koja je napisala da ovako  okrutno ponašenje starije osobe prema detetu treba prijaviti.

 

– Ako ste već snimili okrutno užasno ponašanje odrasle osobe prema detetu, a to može biti i roditelj, ne čudite se i ne pitajte šta vam je činiti, već prijavite! Prijavite i anonimno policiji ili CSR vaša ljutnja neće pomoći detetu, a još manje objava ove TUGE na društvenim mrežama – napisala je Dragana.

 

(Kurir.rs