Ako ste se pitali gde nam je mladost, evo je – daleko odavde, složna i SREĆNA

235

Ako ste se pitali gde nam je mladost iz Srbije i regiona, evo je – daleko odavde, složna i srećna. Još jedna slika koja je postala viralna dokaz je da je puno mladih koji su napustili Srbiju, ali i zemlje našeg regiona i život nastavili “negde tamo”.

“(FOTO) SKANDALOZNO! Bosanci, Crnogorci, Hrvati i Srbi sinoć ušli u kafić u Berlinu tj. ekonomisti, matematičari, fizičari, sociolozi, lekari, liječnici, marketeri, psiholozi, farmaceuti, informatičari, statističari i NEĆETE VEROVATI ŠTA SE DESILO! Seli su na piće, družili se i smejali! Naravučenije: nije bitno gde ste rođeni i da li i u kog boga verujete, već da li ste govnar/šupak ili čovek!”, navodi se u postu objavljenom na Fejsubuk grupi “Nemački kutak”.

Grupa okuplja mlade ljude koji su se iz ovih krajeva preselili u Nemačku, gde studiraju ili rade.

Komentari podrške ukrašeni komplimentima i toplim pozdravima samo su se nizali.

“Pa naravno, dok mi svi zajedno iz bivše Juge gledamo ko je ko. vi omladina ste u takvom zaostatku za ostalim svetskim svetom u svemu zbog usijanih glava zato se borite svom svojom snagom da i vi budete deo pametnog i školovanog sveta. Ignorišite veru i usijane glave i ne dozvolite da manipulišu vama”, jedan je od komentara.

 

Izvor:bllic.rs