3 NAJPOPULARNIJA proljetna parfema koja trebate imati odmah sada

25

Ukoliko vam je cilj da i tokom ove proljetne sezone mirišete spektakularno, birajte jedan (ili sve) od sljedeća tri parfema!

Miu Miu – “L’Eau Rosée”


Fantastična mješavina đurđevka i bijelog mošusa čini ovaj parfem tako svježim, a veoma elegantnim i prilično opojnim. Idealan za sve dnevne varijante, jedan je od onih parfema koje ćete jedva čekati da nanesete na kožu, a siguran je znak da će vas svi primijetiti!

Gucci – “Guilty Absolute Pour Femme”


Ukoliko se za neki parfem može reći da je jako romantičan, onda ne tražite dalje – Guilty Absolute Pour Femme je intenzivnija i senzualnija verzija originalnog parfema Guilty iz 2010. godine i pravo je otjelovljenje romantike. Tako svjež i blago sladak, mješavina kupine i ruža stvara kompoziciju koja je idealna za proljetne večeri.

Chloe – “Nomade”


Veoma dugotrajan i jako privlačan, Nomade prati klasične note Chloe parfema, ali ovaj je namijenjen ženama avanturističkog duha, koje se ne boje tražiti ono što žele. A nećete pogriješiti ako ga nosite i u dnevnim i u večernjim varijatnama. Mješavina šljive i frezije nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a Nomade nećete nositi samo ovog proljeća već i u sezonama koje su pred nama.

 

izvor:minimagazin.info