Dnevni horoskop za 14. juli 2018: Raku se greške teško opraštaju, pred Lavovima traljav dan, Vaga bi mogla šefovima stati na “žulj”…

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za subotu, 14. juli/srpanj 2018. godine: Ovan uočava greške radnih kolega, Bik se udaljava od partnera, Blizanci željni sna, Djevica sumnja u partnera, Škorpija nezadovoljna onim što je čula, Strijelac se osjeća zapostavljenim, pred Jarcem dvije sumnjive poslovne ponude, Vodolija ne shvata partnera, RIbe puna šarma.
OVAN
POSAO: Poslu ste pristupili odgovorno i uočili ste različite greške svojih kolega. Zato želite da sve razjasnite. Budite spremni na kompromis.
LJUBAV: Partner će vam možda saopćiti nešto što ne želite da čujete. Budite jaki i ne shvatajte stvari suviše dramatično.
ZDRAVLJE. Uzimajte više tečnosti.

BIK
POSAO: Kompromis sa nekim bi vam mogao napraviti problem. Pazite šta potpisujete. Ukoliko se neuspjeh već dogodio shvatite da se na greškama uči i ubuduće budite pažljiviji.
LJUBAV: Nešto vas udaljava od partnera i čini vam se da ste nemoćni da nešto promijeniti. NIje tako. Sve se može dovesti u red. Potrebno je samo malo vase dobre volje.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte stresne situacije.

BLIZANCI
POSAO: Nemojte mnogo da očekujete od planiranih poslovnih poduhvata. Pitanje je koliko su rizični i treba ih dobro preispitati.
LJUBAV: Na emotivnom planu nemojte biti puni sebe. Partnera trenutno mnogo ne zanimaju vaše ideje, ali vi ćete dati sve od sebe da ih realizujjete.
ZDRAVLJE: Više spavajte.