Zagrebački studenti odlučili pomoći baki koja živi od skupljanja boca oko njihovog doma

STUDENTI koji žive u Studentskom domu Cvjetno naselje odlučili su pokrenuti humanitarnu akciju za jednu staricu koja svakodnevno skuplja boce u njihovom domu.

Jedan od stanara ideju je iznio na Facebooku, u zajedničkoj grupi studenata. On je popričao sa staricom koja mu se požalila na tešku financijsku situaciju, a kad mu je otkrila da uskoro mora na operaciju zbog koje jedno vrijeme neće moći prikupljati boce odlučio je nešto poduzeti po tom pitanju.

“Dragi sustanari,

Život ponekad ne piše lijepe priče, ali zato postoji okolina koja može utjecati na istu. Kao što ste imali priliku pročitati na grupi ekipa s Cvjetnog, naš dragi kolega i sustanar Rajan odlučio se učiniti jedno lijepo djelo i pomoći našoj baki Cvjetnog. Danas će se za nju na ulazu menze od 16:30 do 21:00 h prikljupati novci te vas pozivamo da podržite ovu akciju, naravno ako ste u mogućnosti. Također, kolega je dao i podatke za uplatu: HR2323900013101684358 (Rajan Zejnuni). Svaka transakcija će bit objavljena javno u grupi ekipe s Cvjetnog”, ubrzo se pojavilo na Facebooku Domskog odbora SD-a Cvjetno naselje.

Izvor:index.hr