MALA DJEVOJČICA TAJNO SNIMALA SVOJU BAKU: NIKO NIJE MOGAO NI POSUMNJATI DA SE TO DEŠAVA U NJIHOVOJ KUĆI (VIDEO)

Bilo da se radi o čudovištima ispod kreveta, zločestom klaunu iz ormara ili zmajevima i vješticama iz šume – postoje ti imaginarni likovi kojeg se svako dijete boji u svom djetinjstvu. No, obično roditelji pomažu svojoj djeci tako što ih suočavaju sa strahom i oni ga preborde.

Kod 7-godišnje djevojčice iz Oklahome (SAD) taj strah nije nestao, nego je on postavo sve veći. Djevojčica je sa svojom braćom i sestrom jedno vrijeme živjela kod 51-godišnje bake Ženeve i njenog 33-godišnjeg dečka.

Baka je uvijek ovu malu djevojčicu prepadala kako postoji zla crna vještica u potkrovlju njene kuće koja jede malu djecu. I zaista, njih je svake noći posjećivala vještica ”Nelda”. Ona je bila obučena sva u crno, imala je zelene ruke i zelenu grimasu. Međutim, iza te vještice se krila baka koja je djecu vezala, vukla ih i prepadala svake noći.

Ali to nije bilo sve. Ovoj baki se svake noći u ovom aktu pridruživao i njen muž koji je bio sav obučen u deoman ”Coogro-a” i tako su njih dvoje čak i djeci brijali glave pa i gasili cigarete od njihovu odjeću.

Ove paklene noći su tek prestale kada je baka morala da odvede jedno dijete u bolnicu, a doktori su uočili crne rane po njenom tijelu. Ona je bila neuhranjena i njeno malo tijelo je imalo modrice. Doktoi su odmah zvali policiju kako bi istražili cijeli slučaj.

U međuvremenu svega, baka Ženeva je dobila tri doživotne zatvorske kazne dok njen dečko mora da provede 30 godina iza rešetaka.

Jedno od troje djece je uspjelo snimiti video zlostavljanja: