Home Svastara “VEZALI SU GA ZA KOŠ I VREĐALI” Majka tvrdi da su joj...

“VEZALI SU GA ZA KOŠ I VREĐALI” Majka tvrdi da su joj maltretirali sina, a direktorka škole da je možda “igra koja je POŠLA PO ZLU”

2
0

“Sina su mi vezali zavojima za koš, prskali crvenom bojom i nazivali pogrdnim imenima, a škola ćuti”, ovako za “Blic” priča Marija T. (31) čiji je sin S.T. (13), učenik sedmog razreda OŠ “Branko Radičević” u Batajnici, prema njenim rečima, u petak doživeo torturu od stane drugara iz razreda, i to na času fizičkog vaspitanja, u prisustvu nastavnice.

Incident se prema tvrdnjama Marije T. dogodio 8. juna, oko 17 sati na školskom terenu dok je trajao čas fizičkog vaspitanja, a ona je za to saznala kad je dete došlo kući.

– Dete je došlo kući i reklo mi je: “Mama, oni su mene vezali za koš”, a onda je objasnio da su ga vezali zavojima, prskali crvenom bojom i nazivali kopiletom, jer već deset godina ne živim sa njegovim ocem. Nastavnica se za to vreme bavila devojčicama, bila je na 100 metara od njih, dok su se mom sinu smejali, a on vikao “upomoć”. Tortura je prestala kada je jedan od nasilnika odlučio da ga odveže – počinje potresnu ispovest Marija T.

 

Izvor:blic.rs