Home Zanimljivosti (ŠOK FOTO) Sin sahranio oca u novom BMW-u vrednom 66.000 evra! IMA...

(ŠOK FOTO) Sin sahranio oca u novom BMW-u vrednom 66.000 evra! IMA ČAK I NAVIGACIJU, da pokojnik lakše pronađe “vrata raja”!

0
0

Sin je želeo da njegov otac sa ovog sveta ode “u stilu”, kad mu već takvu mogućnost nije pružio dok je bio živ

 Jedan mladić iz Nigerije sahranio je svog oca u skupocenom automobilu umesto u sanduku jer je želeo da njegov otac napusti ovaj svet “u stilu”.

Azbukie iz sela Ihala je još kao dečak obećao svom ocu da će mu kupiti automobil iz snova. Kada je njegov otac preminuo, mladić je iskeširao 66.000 evra za BMW X5 kako bi ispunio obećanje, a onda sahranio oca u njemu.

Automobil sa pokojnikom je smešten u ogromnu raku na seoskom groblju, a fotografije sa sahrane su postale viralne čim su se pojavile na društvenim mrežama, piše Dejli mejl.

Kako prenose strani mediji, Azbukio je želeo da njegov otac sa ovog sveta ode “u stilu”, kad mu već takvu mogućnost nije pružio dok je bio živ.

View image on TwitterView image on Twitter

Voice Of Gomba@abu_ug

Meanwhile , a man identified as Azubuike reportedly left residents of Ihiala (Nigeria) in shock after he buried his father in a brand new luxurious BMW.

Luksuzni automobil je navodno opremljen i navigacijom koja će mu pomoći da pronađe put do “vrata raja”.

Fotografija je odmah izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama, a ljudi su uglavnom kritikovali njegov potez jer su mislili da je novac mogao da iskoristi u bolje svrhe.

 

Izvor:informer.rs