Home Svastara MONSTRUOZAN ZLOČIN U SUTOMORU Ubila šestomesečnu bebu da bi kaznila muža jer...

MONSTRUOZAN ZLOČIN U SUTOMORU Ubila šestomesečnu bebu da bi kaznila muža jer “nikad nije kod kuće”?

0
0

Mirjana Došljak Škrijelj (29) iz Bara, osumnjičena da je zadavila svoju šestomesečnu bebu, navodno je na saslušanju rekla da je monstruozni zločin počinila zato što muž nikada nije kod kuće, nezvanično saznaju “Novosti”.

Mirjana Došljak Škrijelj uhapšena je zbog sumnje da je u četvrtak zadavila svog šestomesečnog sina. Ona nije prošla poligrafsko ispitivanje, a veštak je potvrdio da je smrt kod bebe nastupila nasilno, prenele su “Vijesti”.

Prema nezvaničnim saznanjima “Novosti”, Mirjana je bila sama sa detetom u kući, u sutomorskom naselju Mirošica, kada se dogodila tragedija. Tokom saslušanja, inspektorima je bila sumnjiva njena priča, jer je u kratkom roku ispričala dve verzije. To je i bio razlog da je podvrgnu poligrafskom testiranju, na kojem osumnjičena nije prošla.

Tokom salušanja u Tužilaštvu, osumnjičena je pravdala zločin terapijom jakim lekovima, koje uzima zbog epilepsije, prenosi “CdM”.

Da li boluje od epilepsije, kako je osumnjičena Škrijelj saopštila u Tužilaštvu, i koliko lekovi mogu da imaju uticaja na svest u trenutku izvršenja krivičnog dela, pokazaće dalja istraga, piše “Pobjeda”.

 

Izvor:blic.rs