Home Svastara VIDEO: LJUBAVNI POTHVAT NA NEBODERU U RIJECI Zaljubljeni domaći Spiderman riskirao je...

VIDEO: LJUBAVNI POTHVAT NA NEBODERU U RIJECI Zaljubljeni domaći Spiderman riskirao je život kako bi poručio djevojci što osjeća, od snimke zastaje dah

0
0

Snimka koju je objavio riječki Novi list mogla bi postaviti nove standarde svim nepopravljivim romantičarima, a sudeći prema komentarima, već se nekoliko srdaca rastopilo.

Jedan zaljubljeni momak je u popodnevnim satima utorka odlučio poslati nimalo suptilnu poruku voljenoj. Na jednome od viših riječkih nebodera uspio je iscrtati grafit, pa instantno zaradio nadimak ‘Riječki Spiderman’.

Zakačen za uže, mladić se s lakoćom spuštao niz zgradu, ostavljajući za sobom, kako prikazuju fotografije, sprejem ucrtana slova. ‘You was my first love’ glasi njegova gramatički netočna poruka na engleskom, koja bi u prijevodu glasila ‘Bila si mi prva ljubav’.

 

Kako svakome Romeu trebaju i pomoćnici, ovaj momak imao je čak tri romantična entuzijasta na krovu. Dok je mirno riskirao vlastiti život, prijatelji su ga pridržavali i, ne sumnjamo, bodrili u ovom ludom naumu, a što je rekla djevojka kojoj je poruka upućena, još ne znamo.

Kako bilo, natpis se nalazi na više od 50 metara visine, između 17. i 21. kata, a ako to nije potvrda emocija, ne znamo što je, prenosi Slobodna Dalmacija.

Izvor:jutarnji.hr