Home Svastara ŠOKANTNO: Vaspitačica vezala dijete (3) u obdaništu!

ŠOKANTNO: Vaspitačica vezala dijete (3) u obdaništu!

0
0

Brutalan odnos prema trogodišnjaku kojem je duksericom obmotala ruke i naterala ga uplakanog da sedi na noši pravdala je rečima da je dečak problematičan.

 

Veliki skandal potresao je obdanište „Sunce“ u Mirijevu nakon što je jedna od vaspitačica prekjuče vezala trogodišnjeg dečaka duksericom i primorala ga da tako sedi na noši sam u toaletu.

Takvo ponašanje vaspitačice šokiralo je roditelje, koji su od uprave vrtića zatražili da se ovakav bezobziran odnos prema detetu kazni. Ko zna koliko bi nesrećni dečak ostao nepomičan i uplakan da jedna od majki nije ranije došla po svoje dete.

Digla uzbunu

– U toaletu sam zatekla užasan prizor. Na noši je sedeo ko zna koliko dugo uplakan i izbezubljen dečak čije su ruke bile vezane duksericom tako da nije mogao da ustane. Zvala sam odmah vaspitačice, koje su ga uspaničeno oslobodile pravdajući se da je dete problematično. Juče ujutro razgovarala sam s direktorkom i zaposlenima u vrtiću, ubeđivali su me da će dotična vaspitačica biti disciplinski sankcionisana, ali da treba da budem strpljiva – kaže naša sagovornica, i dalje šokirana onim što je videla u ovoj predškolskoj ustanovi.

Saslušana vaspitačica

Očekuje se da posle istrage bude poznato šta je to toliko moglo da iznervira vaspitačicu i da se tako brutalno ponese prema mališanu, ma koliko da je dete tog uzrasta problematično. Takođe, ostalo je nejasno i da li su roditelji dečaka bili obavešteni na vreme.

U upravi vrtića za Kurir su potvrdili da se incident dogodio i navode da su uzete izjave svih koji su na bilo koji način uključeni u ovaj nemili događaj ili su njegovi svedoci.