Home Svastara PAKLENO DETINJSTVO: OTAC godinama SILOVAO ĆERKU (14), majka ništa nije primetila

PAKLENO DETINJSTVO: OTAC godinama SILOVAO ĆERKU (14), majka ništa nije primetila

0
0

Otac je dete spopadao kad god bi mu se ukazala prilika

M. P. (41) iz sela Draginje nadomak Koceljeve uhapšen je u subotu zbog sumnje da je u poslednjih pet godina u više navrata silovao svoju rođenućerku (14)!

M. P. je svoju ćerku prvi put obljubio kada je imala samo devet godina. Devojčica je odvedena na ginekološki pregled, koji je pokazao povrede i na genitalijama i na anusu, nakon čega je monstrum uhapšen.

 

Supruga M. P. rekla je da nije imala pojma kroz kakav pakao prolazi njihova ćerka.

 

– U braku smo 17 godina i imamo četvoro dece. Nikad nisam primetila da radi takve stvari – rekla je majka i dodala da je devojčica sve vreme trpela i ćutala, piše Informer. 

 

– Ne bi se ni saznalo šta jo radi da je pre nekoliko dana nisu uhvatili u krađi u prodavnici. Ukrala je bananicu. Pitali smo je zašto je to uradila, ona je briznula u plač. Babi je u jednom trenutku rekla: “Znate li vi šta otac meni radi”.Baba ju je tada pritisla i tad je sve ispričala. Rekla je da ju je otac prvi put silovao kada je imala samo devet godina. Pretio joj je da će nas sve pobiti ako nekom kaže – priča majka.

 

Otac je dete spopadao kad god bi mu se ukazala prilika – kada devojčica ode u kupatilo, u kući, na njivi.

 

– Ko zna koliko puta ju je silovao. Kada je njegova majka pozvala policiju i patrola otišla kod njega na posao da ga uhapsi, on je pobegao. Zatim je kolima namerno udario u neki zemljani bedem, navodno je hteo da se ubije. I treba da se ubije kada je ovo uradio našem detetu – ogorčena je supruga D. P.

 

Majka uhapšenog kaže da je htela sama sinu da presudi.

 

– Molila sam policajce da me puste da mu ja sudim. Ja sam ga rodila, ja ću i presuditi zlotvoru – rekla je baba zlostavljane devojčice.

 

O celom slučaju obavešten je i Centar za socijalni rad, a kako navode mediji, uhapšeni M. P. je i ranije prijavljivan za zlostavljanje supruge i starijeg sina.

 

Izvor:espreso.rs