Home Showbiz Muzika RADA MANOJLOVIĆ (32) BOLESNA: Padanje u nesvest i užasne glavobolje, lekari joj...

RADA MANOJLOVIĆ (32) BOLESNA: Padanje u nesvest i užasne glavobolje, lekari joj SAOPŠTILI OVO!

0
0
Šok za mladu pevačicu.

Rada Manojlović (32) ima ozbiljan zdravstveni problem jer joj je poremećeno funkcionisanje centra za ravnotežu! Pevačica zbog toga često pada u nesvest, smeta joj buka i ima česte vrtoglavice, što joj otežava svakodnevno funkcionisanje.

– Nekoliko puta su mi se desile takve vrtoglavice da nisam znala šta me je snašlo. Par puta sam pala i u nesvest, ali to je, hvala bogu, sve prošlo. Prvo počne da mi se magli pred očima, i onda u jednom trenutku ništa ne vidim. Tada moram da sednem negde dok to ne prođe. Nekad taj “napad” traje desetak sekundi, a nekad me drži i po nekoliko minuta – iskreno kaže Rada za “Informer”.

Porodica i prijatelji Manojlovićeve su se uspaničili zbog ovog problema, pa su je nagovorili da poseti lekara. Nakon detaljnih pregleda, doktori su joj propisali odgovarajuću terapiju, ali su joj naredili i da izbegava buku, što je zbog njenog posla nemoguće.

– Kada su ti problemi počeli da mi se dešavaju, ja sam kao i svaka druga neodgovorna osoba celu situaciju pripisivala umoru, nezdravoj ishrani, i stresnom načinu života. Pošto sam stalno u nekoj gužvi, trci, frci, nisam imala vremena da odem kod lekara, a i iskreno mrzelo me je – objašnjava Rada i dodaje:

 

– Međutim, pošto sam videla da se to ponavlja, otišla sam na pregled. Vrlo brzo su ustanovili šta je problem. Sada uzimam neke lekove, ali su mi rekli da moram da izbegavam buku.

 

Ona priča da se zabrinula kako će to izvesti zbog prirode posla, ali tvrdi da je ipak našla kakvo-takvo rešenje:

– Privatno potpuno izbegavam bučna mesta, a i kada radim trudim se da nisam pored zvučnika. Na svoje nastupe nosim čepove za uši, pa se na taj način čuvam. Šta ću, moram. Kada se sve bude vratilo u normalu, najlakše će mi biti da se ratosiljam te zaštite za uši – završava Rada.

Izvor:srbijadanas.com